26 Ιανουαρίου 2019

Νέα σύσκεψη της "Πρωτοβουλίας Οργανώσεων και Συλλογικοτήτων για την απελευθέρωση των 9 Τούρκων αγωνιστών (28/1)

Συντρόφισσες και σύντροφοι, την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου στις 7 μμ στο κτίριο Γκίνη στο Πολυτεχνείο, έγινε η οργανωτική σύσκεψη της «Πρωτοβουλίας Οργανώσεων και Συλλογικοτήτων για την απελευθέρωση των 9 Τούρκων αγωνιστών».

Στη σύσκεψη αυτή δεν υπήρξε η αναμενόμενη συμμετοχή από τις οργανώσεις και τις συλλογικότητες που συμμετέχουν στην "Πρωτοβουλία Οργανώσεων και Συλλογικοτήτων για την απελευθέρωση των 9 Τούρκων αγωνιστών", με συνέπεια να μην έχουμε εικόνα για κρίσιμα ζητήματα της δίκης, όπως ο ορισμός μαρτύρων.

Για αυτό καλούμε εκ νέου σε σύσκεψη τα μέλη της "Πρωτοβουλίας" τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 7 μμ στο κτίριο Γκίνη στο Πολυτεχνείο για τις εκκρεμότητες γύρω από τη δίκη των αγωνιστών στις 4 Φεβρουαρίου στον Κορυδαλλό.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αφίσες είναι ήδη έτοιμες και πρέπει να κολληθούν ώστε να προπαγανδιστεί η δίκη των αγωνιστών και η διαδήλωσή μας στις 29 Ιανουαρίου Προπύλαια, Βουλή, Τούρκικη Πρεσβεία.

Τις αφίσες μπορει να τις παραλάβει όποιος θέλει από τα γραφεία της "Επιτροπής Αλληλλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν".

Πρωτοβουλία Οργανώσεων και Συλλογικοτήτων για την απελευθέρωση των 9 Τούρκων αγωνιστών

Δεν υπάρχουν σχόλια: