17 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ | Δελτίο τύπου της Επιτροπής Αγώνα για συνέλευση και κινητοποιήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ

Την Παρασκευή 11/10/στις 6: 30 μ.μ. έγινε συγκέντρωση - πορεία - αντιπληροφόρηση από την επιτροπή αγώνα κατοίκων γα το Πάρκο Τρίτση με μαζική συμμετοχή και μαχητικότητα.

Η πορεία ξεκίνησε από την είσοδο του Πάρκου στη Λ. Δημοκρατίας και πορεύτηκε στους δρόμους της Ανάκασσας στις καφετέριες του πεζόδρομου στην Αγ. Αναργύρων και κατέληξε στην πλατεία των Αγ. Αναργύρων.

Ο κόσμος που συμμετείχε διατράνωσε την διάθεσή του να υπερασπιστεί τον δημόσιο χαρακτήρα του Πάρκου, την ελεύθερη δωρεάν πρόσβαση για όλο το λαό, σε ένα Πάρκο φροντισμένο και καθαρό διατηρώντας τον υπερτοπικό του χαρακτήρα, τον εμβληματικό του ρόλο ως όαση φυσικού περιβάλλοντος με την χλωρίδα μεγάλου άλσους και την πανίδα ενός υδροβιότοπου με λίμνη. Η μαχητικότητα και το πάθος των διαδηλωτών εκφράστηκαν μέσα από τα συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα της πορείας :

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΦΟΡΕΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.

ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ

ΧΩΡΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Αυτή η διαδήλωση είναι η αρχή από μια σειρά κινητοποιήσεων που αποφασίστηκαν στις συνελεύσεις που έγιναν από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ, η επόμενη έχει ήδη αποφασιστεί και θα γίνει στις 24/10/2019 και ώρα 6.30 μ.μ. και είναι συγκέντρωση - πορεία - αντιπληροφόρηση, στην είσοδο του ΠΑΡΚΟΥ από Λ.ΦΥΛΗΣ απέναντι από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ ΙΛΙΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΕΡΑ & ΦΥΛΗΣ..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ στις 20/10 ΚΥΡΙΑΚΗ θα γίνει συνέλευση στο σιντριβάνι του πάρκου Τρίτση στις 11 πμ.

Καλούμε όλους και όλες που νοιάζονται για το μέλλον του ΠΑΡΚΟΥ ΤΡΙΤΣΗ και θέλουν να αγωνιστούν, να συμμετέχουν στην συνέλευση και στις δράσεις που προσπαθούν να εμποδίσουν τα σχέδια όλων αυτών που επιβουλεύονται τον χαρακτήρα του.

ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ για ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ - ΦΡΟΝΤΙΣΜΕΝΟ - ΚΑΘΑΡΟ.
  
Επιτροπή ΑΓΩΝΑ κατοίκων για το ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: