19 Οκτωβρίου 2019

ΧΑΝΙΑ | Το Συριζέικο θράσος με σταθερή την υποκρισία

Η συγκέντρωση αλληλεγγύης στους δοκιμαζόμενους Κούρδους που διώχνονται από τα σπίτια τους κατά εκατοντάδες χιλιάδες από τα κανόνια και τις βόμβες της Τουρκίας αλλά πρωτίστως από τις μανούβρες και τα μακιαβελικά παζάρια ΗΠΑ- ΡΩΣΙΑΣ, που διαδέχονται την ωμή ιμπεριαλιστική τους επέμβαση στη Συρία και η οποία κόστισε μέχρι τώρα 4 εκατομμύρια πρόσφυγες, εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και καταστροφή, είναι το λιγότερο ένα δείγμα συνέπειας για δυνάμεις της πραγματικής Αριστεράς και του κομμουνιστικού κινήματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καιρό τώρα δεν ανήκει σ’ αυτές τις δυνάμεις παρά την ιστορική του προέλευση σε βάθος χρόνου. Όταν φιλοφρονούσε ελεεινά ο αρχηγός του τον Τράμπ. Όταν συνέβαλε όσο καμιά προηγούμενη κυβέρνηση, εδώ και δεκαετίες, στο άπλωμα του καρκίνου των βάσεων των ΗΠΑ για να έρθει τώρα η Ν.Δ. να απογειώσει τη σχέση με τους μεγαλύτερους φονιάδες των λαών.

Όταν ενίσχυε τη συμμαχία με τους σφαγείς των Παλαιστινίων, το σιωνιστικό Ισραήλ και το φασιστικό καθεστώς της Αιγύπτου, όταν…, όταν…, όταν διάβαινε το Ρουβίκωνα και περνούσε από τα φληναφήματα του ΚΚΕεσωτερικού και το Συνασπισμό στην ανοικτή και πρωτόγνωρη σαν κυβέρνηση υποστήριξη του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και δέχονταν την υπηρέτηση της πιο δολοφονικής πολεμικής μηχανής που γνώρισε η ιστορία της ανθρωπότητας, υπηρετούσε φαίνεται την πολιτική της Ειρήνης και του αφοπλισμού! Ή μήπως προσωρινά μπερδεύτηκε και ξανάρθε τώρα στα συγκαλά του;

Γιατί στο υποκριτικό κάλεσμά του στην αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση αλληλεγγύης στους λαούς, στους Κούρδους και το λαό της Συρίας εν προκειμένω, ανερυθρίαστα μεταξύ άλλων (που κάθε άλλο παρά πλησιάζουν το πνεύμα και το πλαίσιο που καλούν Πρωτοβουλία Αντίστασης, ΝΑΡ και ΠΑΚΣ) γράφει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται και εργάζεται για την ειρήνη και τον αφοπλισμό στον κόσμο. Παραμένει σταθερά αντίθετος σε εξωτερικές πολεμικές παρεμβάσεις που τροφοδοτούν μόνο θάνατο προσφυγιά και κοινωνική δυστυχία».
Σώπα ρε ΣΥΡΙΖΑ, σταθερά αντίθετος ε…..
Σταθερά στην κοροϊδία ναι. Και ότι πιάσει…

Πρώτοι οι δημοκράτες και φίλοι της Ειρήνης που παρασύρθηκαν από τις αυταπάτες του Τσίπρα και της ΣΥΡΙΖΕΪΚΗΣ ηγεσίας, πρέπει να ξεκόψουν ανεπίστρεπτα μ’ αυτούς τους σαλτιμπάγκους του συστήματος. Πολύ περισσότερο να μη τους επιτρέψουν με κανένα τρόπο να συνεχίζουν να συκοφαντούν την Αριστερά των αγώνων και το κίνημα που έχει ανάγκη εκ νέου να συγκροτήσει ο λαός κόντρα στην επίθεση κεφαλαίου – κυβέρνησης – ιμπεριαλιστών.

Χανιά 18-10-019

http://protovouliantistasis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: