14 Νοεμβρίου 2019

ΣΕΡΡΕΣ | ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Πέρασαν 46 χρόνια από την ηρωική εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου, και όμως τα οράματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου είναι εδώ. «Ψωμί - παιδεία - ελευθερία», «Έξω οι βάσεις, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ» ανταποκρίνονται απόλυτα στη σημερινή φάση και μπορούν να αποτελούν τους άξονες του κινήματος αντίστασης που πρέπει να δυναμώσει.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, συνεχίζοντας την πολιτική της κυβέρνησης Σύριζα, με το πρόσφατο όργιο καταστολής που έχει εξαπολύσει έχει ξεκάθαρο στόχο να υποτάξει κάθε φωνή αντίστασης στη βάρβαρη πολιτική που έχει αρχίσει να εφαρμόζει.

Πολιτική γκρεμίσματος των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων, επέκτασης του εργασιακού και κοινωνικού μεσαίωνα, της φτώχειας και της εξαθλίωσης του λαού, πολιτική ξεπουλήματος της χώρας στους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ και της ΕΕ, μετατροπής της σε ένα τεράστιο ορμητήριο για τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και το ματοκύλισμα των λαών της περιοχής.

Η επίδειξη πυγμής απέναντι στο λαό, τη νεολαία, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, πάει μαζί με την επίδειξη δουλικότητας απέναντι στο κεφάλαιο και τους ιμπεριαλιστές.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΡΑΪΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΓΙΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΟΝΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6ΜΜ

- ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ

- ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ

- ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: