07 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΘΕΙΟΣ ΣΑΜ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. Μα «Το χαμόγελο του παιδιού» συναγελάζεται μαζί του.

Ο θείος Σαμ σηκώνει το δάχτυλο για να επιλέξει τους στρατιώτες του, τους εκπαιδεύει, κάνει πόλεμο, σκορπά τον θάνατο, την ορφάνια και την προσφυγιά. Σβήνει για πάντα χιλιάδες παιδικά χαμόγελα. Δεν αγαπάει τα παιδιά. Στρατολογεί πολλών λογιών ανθρώπους. Δεν φέρουν όλοι όπλα. Χρειάζονται για να προπαγανδίζουν τη μεγαλειότητά του. Θείος Σαμ σημαίνει αμερικάνικος ιμπεριαλισμός.

Με τον φονιά των λαών συνεργάζεται «Το χαμόγελο του παιδιού». Η τελευταία του δράση τελεί υπό τη αιγίδα της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα. Θέμα: «ένα πιο φιλικό πλαίσιο δικαιοσύνης για τα παιδιά θύματα βίας»! Οργανώνουν σεμινάρια που απευθύνονται σε στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., εισαγγελείς, δικαστικούς λειτουργούς και επαγγελματίες κοινωνικών και άλλων υπηρεσιών στον τομέα προστασίας των παιδιών!!! Οι φορείς της βίας συζητούν ως αθώες περιστέρες για τα θύματα της βίας τους!

Προκλητικό το αναποδογύρισμα της πραγματικότητας που διαπαιδαγωγεί τη νέα γενιά στην υποταγή.

Όχι μόνο αθωώνεται ο μεγαλύτερος φονιάς, ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός, αλλά παρουσιάζεται και ως αρωγός των θυμάτων, ως προστάτης των αδικημένων, ως ειδήμων της νομικής δικαιοσύνης! Όχι μόνο συγκαλύπτεται ο κατασταλτικός ρόλος της ΕΛ.ΑΣ, των δικαστών και εισαγγελέων αλλά προβάλλονται ως σύμμαχοί της νεολαίας και του λαού.

Οι «καλές πράξεις» της οργάνωσης «Το χαμόγελο του παιδιού», που υπερπροβάλλονται από τα αστικά ΜΜΕ, είναι προπέτασμα καπνού για να κρύψουν πως από παντού ξεχειλίζει αντιδραστική ιδεολογία. Έχει συμβάλει ιδιαίτερα στην διάδοση του ιδεολογήματος του bullying, η οποία χαρακτηρίζει τις αναλύσεις του περί βίας και παραβατικότητας.

Το νομικό πέπλο προστασίας που τάχα ετοιμάζουν δε σκεπάζει όλα τα παιδιά. Κουβέντα δε λένε οι άθλιοι για τα προσφυγόπουλα, για τα παιδιά των ανέργων και των φτωχών, για τα ανοιγμένα κεφάλια και τα σπασμένα χέρια των νέων και των εφήβων που διαδηλώνουν. «Το χαμόγελο του παιδιού» δεν έχασε το γέλιο του όταν δολοφονήθηκε ο Γρηγορόπουλος.

Άπαντες οι αστικοί μηχανισμοί, οι κρατικοί θεσμοί, ΜΚΟ, οργανώσεις και σύλλογοι, σπεύδουν να δηλώσουν τον «σεβασμό τους» στους Αμερικάνους. Θα δούμε κι άλλα. Οι Η.Π.Α. απαιτούν πλήρη υποταγή.

Χιλιάδες παιδιά στη χώρα μας και εκατομμύρια στον κόσμο ζουν τη βία του ιμπεριαλισμού και του καπιταλισμού. Παίζουν και χαμογελούν μέσα στα βομβαρδισμένα σπίτια και στα φτωχικά διαμερίσματα. Χάνουν το γέλιο τους μπροστά στους πάνοπλους πεζοναύτες.

Οι υποτελείς διαπαιδαγωγούν τα παιδιά. Να διαπαιδαγωγήσει το κίνημα τα παιδιά στα ιδανικά του. Να μη χαμογελούν στον θείο Σαμ που δείχνει κι αυτά. Είναι κι αυτό μια στάση αντίστασης.
Να μάθουν τι είναι σύνθημα στον τοίχο. Μεγαλώνοντας να ενώσουν τις φωνές τους για να ακουστεί παντού το ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

Η βία σπάει στους δρόμους! Αυτό πρέπει να το καταλάβουν μικροί και μεγάλοι.

Β.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: