28 Φεβρουαρίου 2020

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | Συγκεντρώσεις και πορείες ενάντια στην ψήφιση του αντι-ασφαλιστικού νομοσχεδίου

Τρεις συγκεντρώσεις και δύο πορείες πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Πέμπτης 27/2 για να εκφραστεί η αντίθεση των εργαζόμενων και της νεολαίας στο ασφαλιστικό τερατούργημα που ψήφισε σήμερα η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Βουλή.

Στην Καμάρα συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι και νέοι από την Ταξική Πορεία, τις Αγωνιστικές Εκπαιδευτικών και τις Παρεμβάσεις-Κινήσεις-Συσπειρώσεις Εκπαιδευτικών.

Στο Άγαλμα του Βενιζέλου εργαζόμενοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και στην συμβολή της Αγίας Σοφίας με την Εγνατία η ΟΚΔΕ, η ΛΑΕ και άλλες οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Οι τελευταίοι, πλην της ΟΚΔΕ, ακολούθησαν το ΠΑΜΕ.

Οι συγκεντρωμένοι στην Καμάρα πραγματοποίησαν διαδήλωση και μέσω της Αγίας Σοφίας και της Τσιμισκή κατέληξαν στο Άγαλμα του Βενιζέλου. Σε αυτήν την διαδήλωση πήρε μέρος και η ΟΚΔΕ. Λίγο πριν είχε ξεκινήσει η διαδήλωση του ΠΑΜΕ που ακολούθησε περίπου την ίδια διαδρομή. Η συμμετοχή ήταν δυστυχώς πολύ κατώτερη των περιστάσεων σε όλες τις συγκεντρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: