27 Απριλίου 2021

Αν ξύσεις την αφίσα, φαίνεται το πατημένο σύνθημα του ΚΚΕ(μ-λ). Αν ξύσεις τη συμπεριφορά, φαίνεται το πολιτικό κόμπλεξ του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ.

 Σε ένα μαντρότοιχο απέναντι από το ΑΠΘ, βρίσκεται γραμμένο ένα σύνθημα του ΚΚΕ(μ-λ): «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 8ΩΡΟ». Είναι αν όχι το πρώτο, ένα από τα πρώτα συνθήματα που γράφτηκαν στην περιοχή του ΑΠΘ για το ζήτημα του 8ωρου.




Οι αφισοκολλητές του ΠΑΜΕ, θεώρησαν σωστό να «πατήσουν» τη μισή υπογραφή μας, ώστε να «κλέψουν» το σύνθημα, για λογαριασμό του ΚΚΕ. Φαίνεται ότι οι αφισοκολλητές του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ θεωρούν ότι είναι οι ιδιοκτήτες των συνθημάτων, των μαντρότοιχων, του σφυροδρέπανου, πιθανά και του 8ωρου του ίδιου, γιατί όχι;

Ζήλεψαν φαίνεται από τους αναρχικούς που τριγυρίζουν στο ΑΠΘ και σβήνουν σφυροδρέπανα και συνθήματα της ΚΝΕ αλλά και του ΚΚΕ(μ-λ), κάτι που καταγγέλθηκε τόσο από εμάς όσο και από την ΚΝΕ (φυσικά και σε αντίθεση με εμάς, η ΚΝΕ νοιάστηκε και κατήγγειλε μόνο για τα δικά της πατημένα συνθήματα). Ζήλεψαν οι αφισοκολλητές του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ αυτή την αντικομμουνιστική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά, και θέλησαν να μας υπενθυμίσουνε ότι οι ίδιοι είναι οι πρώτοι διδάξαντες αυτών των πρακτικών στο κίνημα.




Αν ξύσεις την αφίσα, φαίνεται από κάτω το πατημένο σύνθημα. Αν ξύσεις τη συμπεριφορά, φαίνεται η ανυπαρξία επιχειρημάτων, η τραμπούκικη λογική και το πολιτικό κόμπλεξ του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ.

ΚΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: