24 Σεπτεμβρίου 2021

Περού, ναυτική βάση Καγιάο: Η αυγή... της βαρβαρότητας!


Πριν ακόμη χαράξει! Ξημέρωμα Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου. Στο κρεματόριο του νοσοκομείου της ναυτικής βάσης-φυλακής. Παρουσία του Υπουργού "Δικαιοσύνης" Anibal Torres, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην ψήφιση της βάρβαρης νομικής διάταξης για την αποτέφρωση του ηγέτη του ΚΚ Περού, Αμπιμαέλ Γκουσμάν. Η σύγχρονη αντικομουνιστική Ιερή Εξέταση έριξε στην πυρά την σορό του Περουβιάνου κομμουνιστή.

Παρουσία μιας ομάδας δημοσιογράφων από τα καθεστωτικά ΜΜΕ για να μεταφέρουν τις εικόνες της αποτρόπαιης πράξης με πανηγυρισμούς και ιαχές εκδίκησης! Μέχρι και την στήλη του καπνού φωτογράφισαν! Να ποιοι είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες και βάρβαροι!



 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα έλεγα να ποιοι είναι οι πραγματικά τρομοκρατημένοι!

Νίκος από το Βόλο είπε...

Τα φασιστικά παλιοτόμαρα που τυραννάνε το Περού αποτέφρωσαν στη ζούλα, μες στο σκοτάδι τη σορό ενός κορυφαίου ανυπότακτου επαναστάτη του 20ου αιώνα, που απλώς ήταν αιχμάλωτός τους, αλλά που ποτέ δεν έσκυψε το κεφάλι μπροστά τους. Αποτέφρωσαν εν κρυπτώ τη σορό ενός σύγχρονου Προμηθέα δεσμώτη, τρέμοντας τη λάμψη των ιδεών που αυτός αντιπροσώπευε. Ό,τι και να κάνουν όμως οι τύραννοι, όλα τα παρόμοια αποβράσματα της CIA, είναι χαμένοι από χέρι.Αύριο η νεα νικηφόρα λαϊκή επανάσταση του Περουβιανού Λαού θα αποτεφρώσει δημόσια όλο αυτό το σιχαμερό σημερινό καθεστώς της τυραννίας,της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης. Και θα 'ναι ντάλα μεσημέρι.