ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ | ΝΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ | ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ | ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ | ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΑΘΗΝΑ (7/10), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (5/10), ΞΑΝΘΗ (5/10), ΒΟΛΟΣ (5/10), ΧΑΝΙΑ (5/10), ΠΑΤΡΑ (5/10), ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (3/10)

27 Ιουνίου 2023

ΑΘΗΝΑ | Συγκέντρωση καταγγελίας των προστίμων για αφίσες

 

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα έξω από το Δημαρχείο Αθήνας. Με πανό συμμετείχαν το ΚΚΕ (μ-λ), το Κόκκινο Νήμα, το Μ-Λ ΚΚΕ και η ΟΚΔΕ.

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ(μ-λ) ζήτησε να παρέμβει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Το αίτημά μας απορρίφθηκε, με μια πρωτοφανή αντιδημοκρατική μεθόδευση. Ο Δ. Αθηναίων, με εντελώς αυταρχικό τρόπο, εχει αποφασίσει την πραγματοποίηση όλων των συνεδριάσεων κεκλεισμένων των θυρών, αποκλείοντας το λαό και κάθε δημοτική κίνηση.

Τα πρόστιμα με πρόσχημα την αφισορρύπανση και την ασφάλεια των οδηγών είναι εντελώς προσχηματικά. Αυτοί που έχουν μετατρέψει την πρωτεύουσα σε χαβούζα και τους δρόμους σε καρμανιόλα έχουν άλλους στόχους. Σκοπεύουν στην τρομοκράτηση του λαού και των δυνάμεων που αναφέρονται στην Αριστερά και το κίνημα.

Ήδη αρκετά σωματεία έχουν εκδώσει ψηφίσματα καταδίκης των προστίμων. Το κύμα αλληλεγγύης πρέπει να δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Μετά τα πρόστιμα της προεκλογικής περιόδου, θα ανοίξει ακόμα περισσότερο η όρεξη στο σύστημα για φίμωση κάθε φωνής που αντιστέκεται στην αντιλαϊκή πολιτική.

Να ακυρωθούν τα πρόστιμα!

Κάτω η φασιστικοποίηση της δημόσιας και πολιτικής ζωής!






Δεν υπάρχουν σχόλια: