14 Φεβρουαρίου 2024

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!

 ΖΗΤΩ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ 17/2, στις 12 το μεσημέρι, Άγαλμα Βενιζέλου




Πάνω από τέσσερις μήνες συνεχίζεται η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού στην Λωρίδα της Γάζας από το σιωνιστικό- φασιστικό Ισραήλ με την στήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Σήμερα, βρισκόμαστε μπροστά στον κίνδυνο η σιωνιστική ηγεσία να υλοποιήσει τις απειλές της για εισβολή στην πόλη της νότιας Γάζας, Ράφα, στην οποία έχουν εκτοπιστεί πάνω από 1,5 εκατομμύρια παλαιστίνιοι, πράγμα που θα σημάνει κλιμάκωση της σφαγής σε επίπεδα που δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Το φασιστικό Ισραήλ με αυτό τον τρόπο θέτει σε υλοποίηση τον στόχο του μαζικού εκτοπισμού των Παλαιστινίων από την πατρίδα τους. Η ηγεσία του αμερικανικού ιμπεριαλισμού συνιστά προσοχή, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει τον έλεγχό της στην περιοχή, την ώρα που είναι συνένοχος στο έγκλημα, αφού τροφοδοτεί με κάθε τρόπο τους σιωνιστές και τα εγκλήματά τους.

Απέναντι σε αυτή την αναβάθμιση της σιωνιστικής σφαγής, οφείλουμε να βγούμε στο δρόμο πλατιά και μαζικά και να καταδικάσουμε το συνεχιζόμενο έγκλημα εναντίον του παλαιστινιακού λαού και του δικαιώματός του για μια ελεύθερη πατρίδα. Είναι καθήκον μας να διαδηλώσουμε ενάντια στη στήριξη της κυβέρνησης και της συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης στην χώρα μας, προς τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ- ΕΕ και το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ. Είναι καθήκον μας να αντιταχθούμε στην ολοένα και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας στα αμερικανικά σχέδια και στη σφαγή του παλαιστινιακού λαού.

Το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει και στηρίζει την συγκέντρωση και διαδήλωση που καλούν οι «Οργανώσεις- Συλλογικότητες της Θεσσαλονίκης» και Μέλη της Παλαιστινιακής Κοινότητας της Θεσσαλονίκης.

Όλοι στο δρόμο για να εκφράσουμε τη διεθνιστική μας αλληλεγγύη. 

Όλοι στο Άγαλμα Βενιζέλου, το Σάββατο 17 Φλεβάρη, στις 12 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: