30 Απριλίου 2024

Όχι στο εθνικιστικό δηλητήριο! Ούτε στο Ηράκλειο, ούτε πουθενά!


Γνωστός φασιστοόχλος συγκεντρώθηκε την Κυριακή 28/4 στο Νέο Ηράκλειο "ενάντια" στην ακρίβεια. Εννοείται όπως πάντα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ως γνήσια ορφανά της Χρυσής Αυγής, φρόντισαν να τονίσουν το ότι οι Έλληνες είναι αυτοί που πλήττονται.


Ποιoί κάνουν τέτοιες συγκεντρώσεις και μάλιστα καλυμμένοι πίσω από το την "παρέμβαση ενάντια στην ακρίβεια"; Είναι οι ίδιοι που λειτουργώντας ως συμμορία κυνηγούν και τραμπουκίζουν τους μετανάστες θέλοντας να φορτώσουν σε αυτούς το πρόβλημα της ακρίβειας και των χαμηλών μισθών. Κάνουν ξεκάθαρη πλάτη στο σύστημα και την πολιτική του ψάχνοντας αποδιοπομπαίους τράγους, στοχεύοντας τους κατατρεγμένους και κολασμένους αυτής της γης. Πώς αλλιώς θα μπορούσαν, αφού είναι το μακρύ χέρι του συστήματος που τους θρέφει και τους τροφοδοτεί. Γι αυτό και χαίρουν ιδιαίτερης μεταχείρισης από το κράτος και τους μηχανισμούς του ώστε να πραγματοποιούν ανενόχλητοι τις φασιστοσυνάξεις τους. Γιατί πάντα είναι απ' την πλευρά των αφεντικών, ντόπιων και ξένων, κι όσο και να μιλάνε για την ακρίβεια, συνεχίζουν να υπηρετούν το σύστημα με το δηλητήριό τους.

Την απάντηση θα τη δώσει ο ίδιος ο λαός με την πάλη του ενάντια στην πολιτική του συστήματος, με την ταξική αλληλεγγύη και κοινή πάλη Ελλήνων και μεταναστών για ψωμί, δουλειά, ζωή με δικαιώματα.

Όλοι στην Απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς! Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι! 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: