ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ | ΝΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ | ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΑΘΗΝΑ (7/10), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (5/10), ΞΑΝΘΗ (5/10), ΒΟΛΟΣ (5/10), ΧΑΝΙΑ (5/10)

25 Ιουνίου 2024

Ηράκλειο | Εκδήλωση-Συζήτηση του ΚΚΕ(μ-λ) την Πέμπτη 27/6 στις 19:00, στο στέκι Ζαλο


Ακρίβεια και εργασιακός μεσαίωνας για τους εργαζόμενους. Μαθητεία και ταξικοί φραγμοί στην εκπαίδευση για τη νεολαία. Ξύλο, πρόστιμα και διώξεις για όποιον αντιστέκεται. Τόσα και τόσα εγκλήματα εις βάρος του λαού, από τη διαχείριση της πανδημίας, μέχρι τα Τέμπη και την Πύλο. Πετσόκομμα δικαιωμάτων, όπως η δωρεάν περίθαλψη και η ασφάλιση. Αυτά έχει να μας προσφέρει αυτό το σύστημα.

Η βαρβαρότητα όμως δεν μένει στα σύνορα της χώρας μας. Από τον πόλεμο στη Ουκρανία μέχρι την γενοκτονία στην Παλαιστίνη, ο ιμπεριαλιστές δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Παράλληλα, οι ανταγωνισμοί τους φέρνουν όλο και πιο κοντά έναν παγκόσμιο πόλεμο. Σε μια τέτοια προοπτική, το ντόπιο κεφάλαιο δεν θα διστάσει να μας θυσιάσει κάτω από τη γαλλική, τη γερμανική και την αμερικανική σημαία, ενώ ήδη εμπλέκεται με διάφορους τρόπους στο μακέλεμα λαών.

Παρά τη μαυρίλα, οι λαοί αντιστέκονται. Το πάνοπλο, αμερικανοστήρικτο Ισραήλ δεν έχει καταφέρει να νικήσει τον Παλαιστινιακό λαό. Ο λαός μας και η νεολαία μας κατέβηκε μαζικά στο δρόμο, όταν είχε την ευκαιρία. Τέλος, με την μαζική αποχή από τις ευρωκάλπες, ακύρωσε την προπαγάνδα περί “δημοκρατικής ΕΕ.”. Ωστόσο, οι λαϊκοί αγώνες, οι ξεσηκωμοί των νέων, για να φέρουν σημαντικές νίκες και να ανοίξουν προοπτική έχουν ανάγκη από το δυνάμωμα της επαναστατικής κατεύθυνσης και οργάνωσης.

Σε αυτό το τοπίο, θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Ιούλη στην Αθήνα η 10η συνδιάσκεψη το ΚΚΕ(μ-λ) με κεντρικό σύνθημα 

"Η ταξική πάλη χρειάζεται επαναστατική οργάνωση και οδηγό τις κομμουνιστικές ιδέες"

Η Κομματική Οργάνωση Ηρακλείου του ΚΚΕ(μ-λ) διοργανώνει 

Εκδήλωση-Συζήτηση: την Πέμπτη 27/6 στις 19:00μμ, στο στέκι Ζάλο

 (Χαριλάου Τρικούπη 21)

Δεν υπάρχουν σχόλια: