30 Ιουνίου 2024

ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ | Να σταματήσει κάθε προσπάθεια για δίωξη της εκπαιδευτικού Ρ. Γραμματά - Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές εκπαιδευτικούς!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ Ρ. ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!

Με μια σχεδιασμένη διαδικασία με ψεύτικες κατηγορίες στήθηκε ανάκριση της εκπαιδευτικού αλλά και όλου του συλλόγου διδασκόντων με στόχο να κατασκευαστεί δίωξη της αγωνίστριας εκπαιδευτικού Ρ. Γραμματά.

Μπορεί να θυμίζει η μέθοδος το «συνδικαλιστικό της ασφάλειας» όμως είναι μια τωρινή εικόνα. Αποτελεί το αναγκαίο συμπλήρωμα της πολιτικής της κυβέρνησης και του συστήματος που εντείνει την επίθεση στο λαό, που διαμορφώνει τον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα. Οι διώξεις εκπαιδευτικών, τα μαθητοδικία, τα αγροτοδικία, οι παράνομες απεργίες, τα ΜΑΤ και η απαγόρευση διαδηλώσεων, οι νόμοι που καταργούν δημοκρατικά δικαιώματα δείχνουν την ένταση της πολιτικής της φασιστικοποίησης. Είναι το μήνυμα ότι αυτή η πολιτική πρέπει να περάσει και με το μαστίγιο όπου χρειάζεται, ακριβώς γιατί αντιλαμβάνονται ότι συσσωρεύει οργή στο λαό.

Οι εκπαιδευτικοί αντιμετωπίζουν τους τελευταίους μήνες μια ολόκληρη βιομηχανία διώξεων, που στόχο έχει να τους «φιμώσει», να βγάλει στην παρανομία την συνδικαλιστική και πολιτική δράση. Να τσακίσει κάθε αντίσταση στην εφαρμογή της αξιολόγησης, στην πολιτική των ταξικών φραγμών στην εκπαίδευση, στην μετατροπή του εκπαιδευτικών σε πειθήνιους «γδαρτάδες» της νεολαίας.

Η καθημερινή αγωνιστική δράση της Ρ. Γραμματά αποτελεί εμπόδιο σε αυτή την αντιδραστική κατεύθυνση, ενοχλούσε καιρό τώρα και γι’ αυτό επιχειρείται να διωχθεί εκδικητικά. Σε τέτοιο βαθμό φτάνει η υποκρισία των «ανακριτών» που κινούν διαδικασίες στο όνομα της προστασίας των μαθητών(!). Αυτοί που βάζουν πλάτη καθημερινά στο πέταγμα των παιδιών εκτός εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Η μαζική ενεργοποίηση των εκπαιδευτικών και ευρύτερα των εργαζομένων μπορεί να σταματήσει τέτοιες μεθοδεύσεις. Το δίκιο των αγώνων μπορεί να νικήσει την κρατική βία.

ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

https://taxikiporeia.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: