ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ | ΝΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ | ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΞΑΝΘΗ (5/10), ΒΟΛΟΣ (5/10), ΧΑΝΙΑ (5/10)

28 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΘΗΝΑ | Μαζική διαδήλωση για τη δολοφονία του Μοχάμεντ Καμράν

Με μεγάλη μαζικότητα πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 27/9 η διαδήλωση καταγγελίας της δολοφονίας του Μοχάμεντ Καμράν από την αστυνομία στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα. Εκατοντάδες λαού και νεολαίας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Βικτωρίας και πραγματοποίησαν μαχητική και δυναμική διαδήλωση προς την πλατεία Αττικής. Η πορεία πέρασε από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα καθώς και απ το ΑΤ που δολοφονήθηκε ο Μοχάμεντ Καμράν.

Συμμετείχαν οργανώσεις της Αριστεράς (ΚΚΕ(μ-λ), ΛΑΕ, ΝΑΡ, ΟΚΔΕ), συλλογικότητες γειτονιών, σωματεία εκπαιδευτικών και συλλογικότητες του α/α χώρου. Το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετείχε με μαζικό και δυναμικό μπλοκ που με τα συνθήματά του προσπάθησε να αναδείξει την ανάγκη του αγώνα για αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, του αγώνα ενάντια στη φασιστικοποίηση της δημόσιας και πολιτικής ζωής, του αγώνα ενάντια στο σύστημα που δολοφονεί μετανάστες και λαούς.

Είναι ανάγκη οι διαδηλώσεις να συνεχιστούν προκειμένου να μην συγκαλυφθεί μια ακόμα δολοφονία από τις δυνάμεις καταστολής. Για να διεκδικήσουμε δικαιώματα για όλο το λαό και τη νεολαία, για κάθε μετανάστη και πρόσφυγα.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια: