ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ | ΝΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ | ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ | ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ | ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΑΘΗΝΑ (7/10), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (7/10), ΓΙΑΝΝΕΝΑ (8/10), ΚΑΡΔΙΤΣΑ (7/10), ΛΑΡΙΣΑ (7/10), ΣΑΜΟΣ (9/10)

06 Οκτωβρίου 2024

ΠΑΤΡΑ | Αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση ενάντια στη νατοϊκή άσκηση Ramstein flag

Το Σάββατο 05/10 πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση ενάντια στη νατοϊκή άσκηση Ramstein flag. Η άσκηση Ramstein flag 24 φέτος γίνεται στη βάση της Ανδραβίδας από τις 30/09 μέχρι τις 11/10. Η κινητοποίηση αποφασίστηκε από τη σύσκεψη φορέων και συλλογικοτήτων που είχε καλέσει την προηγούμενη εβδομάδα βάσει της αναγκαιότητας απάντησης στις πολεμικές προετοιμασίας που διεξάγονται στη χώρα μας.

Συμμετείχαν αρκετές οργανώσεις, συλλογικότητες αλλά και σύλλογοι και σωματεία. Αν και η μαζικότητα της διαδήλωσης ήταν αναντίστοιχη της κατάστασης, ο παλμός της διαδήλωσης και τα συνθήματα που ακουγόντουσαν ήταν μια σημαντική στιγμή για το αντιπολεμικό-αντιιμπεριαλιστικό κίνημα της πόλης που πρέπει να δυναμώσει και να αντιταχθεί στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς για την περιοχή.
Ξεχωριστή διαδήλωση πραγματοποίησε το ΚΚΕ μια ώρα νωρίτερα, επιλέγοντας για ακόμα μια φορά να διαχωριστεί από τις υπόλοιπες δυνάμεις της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: