25 Ιανουαρίου 2019

Δίκη Κορκονέα: Δέκα χρόνια μετά το Δεκέμβρη της νεολαίας, θα ξαναοπλίσουν τα χέρια των αμετανόητων δολοφόνων;

Ο αμετανόητος μπάτσος φονιάς, αυτός που στρίγγλιζε μέσα στο δικαστήριο ότι δε χρωστάει συγγνώμη "σε κανένα 15χρονο", αυτός που μέχρι και ο Κούγιας (!) τον εγκατέλειψε, στέκεται απέναντι στην ταξική αστική δικαιοσύνη. Στέκεται και ζητάει επιείκεια - γιατί ξέρει. Ότι οι αιτίες που όπλισαν το χέρι του και του έδωσαν το "αβάντζο" να σκοτώνει, είναι ακόμα εδώ. Ότι η τάξη που υπηρετεί, χρειάζεται ακόμα τέτοιου είδους υπηρεσίες, γιατί έχει μια ολόκληρη επίθεση εξαθλίωσης να συνεχίσει. Ξέρει ότι και οι προηγούμενοι φονιάδες, ο Καλαμπόκας, ο Μελίστας και τόσοι άλλοι βγήκανε έξω σε λίγα χρόνια. Βλέπει ότι ο Ρουπακιάς είναι ακόμα ελεύθερος. Ξέρει ο μπάτσος φονιάς ότι δεν είναι καμία καθαρίστρια που πλαστογράφησε ένα χαρτί δημοτικού για να δουλεύει για ένα ξερό κομμάτι ψωμί! Ξέρει ότι δεν είναι πολιτικός πρόσφυγας, συνδικαλιστικής μαθητής ή αγρότης! Ξέρει ότι και αυτοί οι διαχειριστές της εξουσίας που δολοφονεί, θέλουν να της αποδείξουν τη χρησιμότητα τους! Ξέρει ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι μπορούν να κάνουν, επειδή περνιούνται για "αριστερή κυβέρνηση", αυτό που θα δυσκολεύονταν η ΝΔ. Δέκα χρόνια μετά το Δεκέμβρη της νεολαίας, να ρίξουν στα μαλακά τον Κορκονέα.

Μια ενδεχόμενη δικαστική ελάφρυνση του Κορκονέα δίνει γεμισμένα τα όπλα στα χέρια των μελλοντικών φονιάδων, τους χτυπάει φιλικά την πλάτη, και τους ψιθυρίζει: "Στο ψαχνό!". Μια τέτοια εξέλιξη συνιστά κλιμάκωση της καταστολής και της φασιστικοποίησης, σε μια περίοδο που οι μαύρες εφεδρείες του συστήματος σηκώνουν κεφάλι. Είναι κήρυξη πολέμου ενάντια στη νεολαία και το λαό. Και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί από το λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα!

Κ.Κ.

1 σχόλιο:

πανθηρας *29 είπε...

για πάντα στην φυλακή ο δολοφόνος....η νεολαία και οι εργαζόμενοι δεν ξεχνούν και πρέπει να αγωνιστούν για την καταδίκη του...