31 Μαΐου 2019

Ρεβανσισμός και πολιτική αλητεία οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος


Με αφορμή τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Αϊβαλιώτη περί «αιχμαλώτων πολέμου» και «Συνθήκης της Γενεύης» ο ευρωβουλευτής και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης έγραψε στο twitter:

«Ο Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, πρώην στέλεχος της Μαοϊκής ΠΠΣΠ, απειλεί: “Θα σας συμπεριφερθούμε όπως στους αιχμαλώτους πολέμου”. Το δήθεν ήπιο στυλ του @kmitsotakis, είναι μια μάσκα υποκρισίας. Θα τον διαγράψουν κι αυτόν ή όλα καλά;».

Δεν έχει σημασία για τον Παπαδημούλη που ο Αϊβαλιώτης είναι πολλά χρόνια (δεκαετίες) στον χώρο των επιχειρήσεων και της ΝΔ αλλά ότι ήταν πρώην στέλεχος της ΠΠΣΠ.

Για όσους εντάχθηκαν κάποτε στην Αριστερά και το Κομμουνιστικό Κίνημα και πέρασαν ανοιχτά στο απέναντι στρατόπεδο το χαίρονται και το θεωρούν επιτυχία τους οι δυνάμεις του συστήματος, όπως η πρόσφατη ένταξη της Τόνιας Μωροπούλου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Αλλά να μιλάει και ο Παπαδημούλης για «πρώην στελέχη» πάει πολύ. Ακόμα και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης (συμβουλάτορας του Σαμαρά) θα εξοργίζονταν.

Γ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: