27 Νοεμβρίου 2019

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ | Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους λαούς της Λ. Αμερικής (29/11)

Μετά από κάλεσμα της ΛΑ-ΑΑΣ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη τη Δευτέρα 25 /11 με δύο θέματα:

1. Την πραγματοποίηση συγκέντρωσης αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους λαούς της Λατινικής Αμερικής και καταδίκης του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.

2. Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες-μετανάστες και καλέσματος του δημοκρατικού κόσμου να αντιταχτεί και να απομονώσει τα ακροδεξιά φασιστικά κηρύγματα που εμφανίζονται ανοιχτά ή καλυμμένα με αφορμή την πιθανή δημιουργία κλειστού κέντρου- φυλακής προσφύγων- μεταναστών στην περιοχή μας.

Στη σύσκεψη συμμετείχε το ΝΑΡ και ανένταχτοι αγωνιστές.

Η πρώτη συγκέντρωση αποφασίστηκε να γίνει την Παρασκευή 29 /11 στις 6:00 μ.μ. στον Πεζόδρομο Ηγουμενίτσας και πλατύ μοίρασμα του καλέσματος το πρωί της ίδιας μέρας.

Για το δεύτερο θέμα θα υπάρξει νέα σύσκεψη που θα καθορίσει τις λεπτομέρειες της παρέμβασης.

Ακολουθεί το κάλεσμα για την πρώτη συγκέντρωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Χιλή... Βολιβία... Εκουαδόρ...

Οι λαοί της Λατινικής Αμερικής
στο δρόμο του αγώνα!

Οι λαοί της Λατινικής Αμερικής βαδίζουν στο δρόμο του αγώνα και της εξέγερσης. Αντιμετωπίζουν τις δυνάμεις καταστολής και τη δολοφονική πολιτική των αντιδραστικών δυνάμεων και του πάτρωνά τους, του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. Στη Χιλή, στη Βολιβία ενάντια στο ακροδεξιό πραξικόπημα, στο Εκουαδόρ, λίγες μέρες πριν.

Ήδη θρηνούν νεκρούς και δολοφονημένους, αλλά ούτε αυτό, ούτε η τρομοκρατία κάμπτει το ηθικό τους και τους πόθους τους για Λευτεριά και Ανεξαρτησία!

Οι αγώνες των λαών της Λατινικής Αμερικής έχουν κοινούς εχθρούς, το φασισμό, τον ιμπεριαλισμό, την καταπίεση, την εκμετάλλευση των αρχουσών τάξεων και την λεηλασία του φυσικού τους πλούτου.

Ο δικός μας λαός πρέπει να σταθεί έμπρακτα αλληλέγγυος στους λαούς αυτούς, έχοντας κι αυτός απέναντί του τους φονιάδες των λαών, των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, τις βάσεις και τους στόλους τους.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Παρασκευή 29/11, 6μμ
στον Πεζόδρομο Ηγουμενίτσας

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: