03 Φεβρουαρίου 2020

ΞΑΝΘΗ | Ανταπόκριση για την εκδήλωση του ΚΚΕ(μ-λ)

Με επιτυχία, τόσο από άποψη μαζικότητας όσο και από άποψη ζωντάνιας, έγινε η εκδήλωση του ΚΚΕ(μ-λ) στην Ξάνθη το Σάββατο 1 Φλεβάρη, με θέμα "η ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ανατολική Μεσόγειο και ο αντιδραστικός ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός". Την εισήγηση έκανε εκ μέρους του ΚΟ του ΚΚΕ(μ-λ) ο σ. Γ. Ματσούκας και στη συνέχεια διαβάστηκε ο χαιρετισμός του TKP/M-L.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μίλησαν συναγωνιστές από το ΠΕΛΟΤΟ, ενώ τοποθετήθηκαν και άλλοι σύντροφοι και συναγωνιστές, με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί ένας γόνιμος προβληματισμός τόσο επάνω στην επικινδυνότητα των εξελίξεων, όσο και στο περιεχόμενο του αντιπολεμικού κινήματος.

Το ΚΚΕ(μ-λ) από την πλευρά του και μέσα από την εισήγηση και μέσα από τις δευτερολογίες τόνισε ότι θα συνεχίσει να κινείται στην κατεύθυνση της ανάπτυξης αντιπολεμικού αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, αναλαμβάνοντας και τις αντίστοιχες πρωτοβουλίες, είτε αυτόνομα είτε μέσα από συνεργατικά σχήματα στα οποία συμμετέχει.

Η εκδήλωση προπαγανδίστηκε τις προηγούμενες ημέρες αρκετά πλατιά με μοίρασμα εκατοντάδων προκηρύξεων σε εργασιακούς χώρους, στο πανεπιστήμιο και στην αγορά, με αφίσες και ανακοινώσεις σε τοπικά ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: