06 Απριλίου 2020

Φωνή Αντίστασης Web Radio: Πρόγραμμα εβδομάδας 6-12 Απρίλη






Τρίτη 7 Απρίλη, στις 20.00
Αφιέρωμα στο Grup Yorum. Με αφορμή τον ηρωικό θάνατο της Helin Bölek, μέλος του Grup Yorum, θα ακούσουμε τραγούδια ξεδιπλώνοντας την ιστορία του μουσικού συγκροτήματος, όπως αυτή εκφράστηκε στην 35χρονη διαδρομή του αντανακλώντας κάθε στάδιο αγώνα του γειτονικού  λαού.

Τετάρτη  8  Απρίλη, στις 20.00
Συζητάμε με το σύντροφο Στέλιο Αγκούτογλου για την κατάσταση στην Ιταλία ύστερα από την πανδημία του Covid-19, το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, τις κοινωνικές διαμαρτυρίες και αντιστάσεις και τις προοπτικές των εξελίξεων στην γειτονική χώρα, στην οποία ο λαός της έχει βρεθεί στο επίκεντρο  της παρούσας κρίσης.

Παρασκευή 10 Απρίλη, στις 20.00
Συζήτηση με εκπαιδευτικούς και μαθητή. Κλειστά τα σχολεία, αλλά το Υπουργείο Παιδείας συνεχίζει και εντείνει την αντιδραστική πολιτική του. Οι μαθητές φορτώνονται αδιέξοδα, οι εκπαιδευτικοί δέχονται επίθεση. Κατευθύνσεις και αιτήματα για ένα κίνημα που θα σταθεί απέναντι στις συνέπειες της σημερινής κατάστασης και στην πολιτική του συστήματος.

Κυριακή 12 Απρίλη, στις 20.00
Η εκπομπή  σχολιάζει και κριτικάρει την επικαιρότητα και την κατάσταση που αντιμετωπίζει ο λαός, και ανιχνεύει οδούς οργάνωσης και απάντησης. Στην εκπομπή ανοίγουμε διάλογο με εργαζόμενους από χώρους δουλειάς, όπου αγριεύει η αντεργατική επίθεση εν μέσω πανδημίας


https://foniantistasis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: