ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ | ΝΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ | ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΞΑΝΘΗ (5/10), ΒΟΛΟΣ (5/10), ΧΑΝΙΑ (5/10)

12 Ιουλίου 2020

Λαϊκή Αντιφασιστική Δράση: Κάλεσμα σε συγκέντρωση στην Ευελπίδων

Η μαζική και δυναμική πορεία της Πέμπτης αποτέλεσε μήνυμα απέναντι στην ψήφιση του ‘χουντικής έμπνευσης’ νομοσχεδίου ποινικοποίησης του όπλου των διαδηλώσεων και συνολικότερα της ριζοσπαστικοποίησης των ταξικών-λαϊκών αντιστάσεων.

Αυτό το αντιδραστικό νομοσχέδιο με τις φασιστικές διατάξεις του, χρειάζεται και τους πραιτωριανούς της αστικής εξουσίας, τις δυνάμεις καταστολής, σε ανεξέλεγκτο ρόλο και με πλήρη κάλυψη της δολοφονικής βίας τους απέναντι στους αγωνιζόμενους και στον εχθρό- εργαζόμενο λαό. Οι επιθέσεις των δυνάμεων καταστολής στα συγκροτημένα μπλοκ και στον αγωνιζόμενο κόσμο που βρέθηκε στο δρόμο και η όξυνση της κρατικής τρομοκρατίας αποτελούν πρόβα τζενεράλε έπειτα από την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση των λαϊκών αντιστάσεων στην νέα περίοδο όπου προετοιμάζεται η ακόμη μεγαλύτερη ταξική αφαίμαξη και κοινωνική λεηλασία.

Μέσα σε αυτό το όργιο κρατικής καταστολής, πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές αλλά και συλλήψεις στον σωρό που με όρους κρατικής προβοκάτσιας και σκευωρίας τους φορτώνονται πλημμεληματικές και κακουργηματικές κατηγορίες. Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Δευτέρα 13 Ιούλη στην Ευελπίδων ώρα 09.30 – κτήριο 9, κάθε κινηματική δύναμη, κάθε αγωνιζόμενο και εργαζόμενο να βρεθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων με στόχο την κατάρρευση αυτής της κρατικής σκευωρίας και προβοκάτσιας.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ
ΚΑΤΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Λαϊκή Αντιφασιστική Δράση

Δεν υπάρχουν σχόλια: