09 Οκτωβρίου 2020

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ | ΕΝΤΟΛΗ: ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Καθώς όλα δείχνουν σήμερα θα πραγματοποιούνταν μια μαζική συγκέντρωση, κυρίως μαθητών, μετά από καλέσματα μαθητικών συντονιστικών, φοιτητικών συλλόγων, φορέων γονέων και σωματείων ενώ η  ΟΛΜΕ είχε κηρύξει στάση εργασίας. 

Η κυβέρνηση όμως κάτι τέτοιο δεν το θέλει. Είναι ολοφάνερο ότι οι κινητοποιήσεις με τις πανελλαδικές καταλήψεις των προηγούμενων βδομάδων ανησύχησαν πολύ το σύστημα και όπου δεν πιάνει τόπο η μαζική προπαγάνδα συκοφάντησης των μαθητών ή η υπεύθυνη στάση ορισμένων του κινήματος τότε τον λόγο έχει η βία και η καταστολή των ΜΑΤ. 

Έτσι πριν καλά καλά φτάσουν όλοι όσοι ήθελαν να συμμετάσχουν στη σημερινή συγκέντρωση από τις 12 και τέταρτο (τα καλέσματα ήταν για τις 12 το μεσημέρι) με αφορμή κάποια μπουκάλια τα ΜΑΤ έπνιξαν στα χημικά την περιοχή, κυνήγησαν και χτύπησαν κόσμο ενώ το κυνήγι έφτασε μέχρι και μέσα στο MALL όπου οι εργαζόμενοι και οι ελάχιστοι επισκέπτες του βρέθηκαν να πνίγονται από τα χημικά! Η κυβερνητική εντολή ήταν ξεκάθαρη. Η συγκέντρωση δεν πρέπει να πραγματοποιηθεί και δεν χρειαζόταν κανένα νομικό ή άλλο πρόσχημα. Θα γινόταν έτσι κι αλλιώς! Ένας μαθητής από το Καματερό συνελήφθη και κρατούνταν μέχρι πριν από λίγο στο ΑΤ Μαρουσίου. 



Υ.Γ.: Παρεμπόδιση της πορείας τους που έγινε με αφορμή και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα έγιναν το μεσημέρι στο υπουργείο Παιδείας δέχτηκαν φορείς του ΠΑΜΕ το απόγευμα στο ΥΠΡΟΠΟ. Ένα τμήμα διαδηλωτών που κατευθυνόταν προς την κύρια συγκέντρωση δέχτηκε άγριο χτύπημα.

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι προβοκάτορες έκαψαν την Αθήνα δίνοντας την ευκαιρία στους καπιταλιστές να χτυπήσουν την συγκέντρωση των μαθητών. ...Αξιος ο μισθός τους..

Αντίσταση στις γειτονιές! είπε...

Και ο δικός σου ακόμη πιο άξιος και ας μην ξέρεις που βρίσκεται το υπουργείο Παιδείας!

Ανώνυμος είπε...

Αντίσταση στις γειτονιές. Γιατί θυμώνεις ο 10.39 δεν σε έβρισε. Για τους προβοκάτορες λέει που έκαψαν την Αθήνα και κινδύνεψαν να καούνε μέχρι και παιδάκια για να δώσουν το πρόσχημα να χτυπήσουν. Τι δουλειά έχεις εσύ να υποστηρίζεις αυτούς τους ΑΘΛΙΟΥΣ.

Αντίσταση στις γειτονιές! είπε...

Κατ' αρχήν είσαι προβοκάτορας του κερατά όταν μας χρεώνεις υπεράσπιση των μπάχαλων.

Αλλά το κυριότερο δεν είναι αυτό, το κυριότερο είναι ότι υιοθετείς πλήρως, όταν ακόμη και οι ανακοινώσεις της ΚΝΕ μιλούν για απρόκλητη επίθεση, την προπαγάνδα του συστήματος και την προβοκατορολογία για να βγάλεις έξω από τις ευθύνες της την κυβέρνηση και τα όργανα καταστολής της. Υπερβάλοντάς τη μάλιστα!

Για πες μας λοιπόν που και πότε κάηκε η Αθήνα όταν η συγκέντρωση των μαθητών ήταν στο Μαρούσι; Το απόγευμα στο υπουργείο Προ.Πο. όπου χτυπήθηκε η πορεία των σωματείων του ΠΑΜΕ που ήταν οι προβοκάτορες; Εκεί γιατί χτύπησε η αστυνομία;

Αυτό που σε νοιάζει δεν είναι η καταγγελία της καταστολής αλλά το κουκούλωμά της. Ως γνήσιος ασφαλίτης.