ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ | ΝΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ | ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΞΑΝΘΗ (5/10), ΒΟΛΟΣ (5/10), ΧΑΝΙΑ (5/10)

20 Μαρτίου 2021

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Κ.Ο. ΤΟΥ ΚΚΕ(μ-λ): 13-14 ΜΑΡΤΗ 2021 | (για τις πολιτικές συνθήκες, το κίνημα και τις αναγκαιότητες της εποχής)

Με την απόφασή του το Κ.Ο. του ΚΚΕ(μ-λ) προχωρά σε ανάλυση της περιόδου που ζούμε, για την εσωτερική και διεθνή πολιτική κατάσταση, για τις επιδιώξεις του συστήματος της εξάρτησης και της κυβέρνησης του, συνολικά για το αστικό πολιτικό σύστημα, για τους στόχους και τις επιδιώξεις των ιμπεριαλιστών και φυσικά στέκεται στις τελευταίες ελπιδοφόρες κινητοποιήσεις της νεολαίας αλλά και του λαού συνολικά, επισημαίνοντας αυτά που θεωρεί σημαντικά, ελπιδοφόρα αλλά και αδυναμίες του κινήματος αναδεικνύοντας αυτά που κατά την Οργάνωση θα πρέπει να γίνουν κατεύθυνση του λαϊκού και νεολαιίστικου κινήματος.

Στο τέλος προχωρά σ' ένα κάλεσμα:

Μπροστά στην επικίνδυνη ένταση της αμερικάνικης παρουσίας και δράσης στη χώρα, απευθύνουμε ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ, με κινητοποιήσεις, διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι τη Σούδα και σ΄ ολόκληρη τη χώρα. Ενάντια στα πολεμοχαρή τους σχέδια, στις Βάσεις, στους στόλους και τα στρατεύματα τους, ενάντια στα σχέδια για τη στράτευση, εναντία στις νέες «αγορές του αιώνα». Να προβάλουμε την ανάγκη συγκρότησης αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος. 

Ολόκληρη μπορείτε να τη διαβάστε στην ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ): Απόφαση του Κ.Ο. του ΚΚΕ(μ-λ): 13-14 Μάρτη 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια: