11 Απριλίου 2021

ΥΜΗΤΤΟΣ | Συγκέντρωση και πορεία για την ΠΥΡΚΑΛ

Συγκέντρωση στην πλατεία του Υμηττού και πορεία στη γύρω περιοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 10/4, στις 11.00 π.μ. από δημοτικά σχήματα, συλλογικότητες γειτονίας και κατοίκους ενάντια στο κυβερνητικό σχέδιο μετατροπής την έκταση της ΠΥΡΚΑΛ σε «κυβερνητικό πάρκο» ορμητήριο της αντιλαϊκής πολιτικής. Ένα σχέδιο εχθρικό στις ανάγκες του λαού και των κατοίκων της περιοχής για ελεύθερους χώρους πρασίνου και αναψυχής, για γειτονιές όπου δεν θα κυριαρχεί το τσιμέντο, το κυκλοφοριακό χάος, το καυσαέριο και η αστυνομοκρατία.

Οι Δρόμοι Αντίστασης συμμετείχαν στη συγκέντρωση και στην πορεία με πανό, με προκήρυξη και συνθήματα που απαιτούσαν να γίνει ο χώρος της ΠΥΡΚΑΛ πάρκο για το λαό, να μη χαθεί καμία θέση εργασία από την μετεγκατάσταση του εργοστασίου της ΠΥΡΚΑΛ και ενάντια στην αντιδραστική πολιτική του συστήματος που βάζει στο στόχαστρο όλα τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του λαού και της νεολαίας.

Συνεχίζουμε την αντίσταση ενάντια στα κυβερνητικά σχέδια για την περιοχή. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε «ανάσες» ζωής και γειτονίες που να εξυπηρετούν τους κατοίκους, το λαό και τη νεολαία και όχι τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τα κυβερνητικά αντιλαϊκά σχέδια. Συνεχίζουμε στο δρόμου του αγώνα!

Δρόμοι Αντίστασης

  https://dromoiantistasis-dy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: