11 Οκτωβρίου 2023

Κνίτες σε αμόκ

Στις αφίσες του ΚΚΕ(μ-λ) που καλούσαν σε "ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ" από τις δημοτικές -περιφερειακές εκλογές, έβγαλαν το μένος τους τα μέλη της ΚΝΕ. Έσκισαν και κομμάτιασαν με μανία  τις  αφίσες  έξω από την ιατρική σχολή Αθηνών και στην περιοχή του Γουδιού. Στις αφίσες που δεν έσκισαν, κάλυψαν το (μ-λ) με κομμάτια που έκοψαν από αγγελίες "ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ". Αυτή η τραμπούκικη τακτική των μελών της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, να σκίζουν τις αφίσες της οργάνωσης επειδή δεν γουστάρουν τα συνθήματά της και να κόβουν το (μ-λ) από την υπογραφή της, είναι συνηθισμένη και σε αυτή καταφεύγουν πάντα και παντού. Άλλωστε, δεν έχουν επιχειρήματα για να απαντήσουν πολιτικά.

Το κάλεσμα του ΚΚΕ(μ-λ) για "ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ" προσέκρουσε στην εκλογολαγνεία τους, που είναι μόνιμο χαρακτηριστικό τους. Άλλωστε, η προσφυγή στις κάλπες και ο κοινοβουλευτικός δρόμος είναι η μοναδική πρόταση που έχει να προτείνει το ΚΚΕ στον λαό. Έτσι, φροντίζει με κάθε τρόπο να γαλουχεί τα μέλη του με μπόλικο εκλογικό κρετινισμό. Δεν ξεχνάμε ότι μετά τις τελευταίες επαναληπτικές βουλευτικές εκλογές, στις οποίες καταγράφηκε ακόμα περισσότερο η δεξιά μετατόπιση με 2 ακροδεξιά κόμματα στη Βουλή, τα μέλη του ΚΚΕ "μέσα στο κλίμα της περιόδου" πανηγύριζαν με πυρσούς και κόρνες στο Σύνταγμα, αν και είχαν καταγράψει μια πενιχρή σε ποσοστά άνοδο κατά 0,46% και είχαν πέσει κατά 25.000 περίπου ψήφους, αριθμός καθόλου πενιχρός.

Πραγματικά, πρέπει να βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ όταν παραποιούσαν αυτή τη φορά την υπογραφή του ΚΚΕ(μ-λ), που δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι αυτό που μένει είναι αφίσες που καλούσαν σε "ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ" με υπογραφή ΚΚΕ! Μέχρι εκεί τους κόβει μάλλον. Ως γνωστό, η εκλογολαγνεία και ο εκλογικός κρετινισμός προκαλούν πολιτική τύφλωση.

Εμείς είμαστε βέβαιοι πως όταν συνειδητοποίησαν το λάθος τους πρέπει να μετάνιωσαν πικρά για ό,τι έκαναν. Έπρεπε να είχαν σκίσει όλες τις αφίσες του ΚΚΕ(μ-λ) για να μην περνάνε λάθος μηνύματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: