04 Μαΐου 2024

5-6-7 Ιούλη στην Αθήνα η 10η Συνδιάσκεψη του ΚΚΕ(μ-λ) - Σε εξέλιξη οι προσυνδιακεψιακές εργασίες


Σε εξέλιξη βρίσκονται πανελλαδικά οι εργασίες μπροστά στην 10η Συνδιάσκεψη του ΚΚΕ(μ-λ) και με κεντρικό σύνθημα «Η ταξική πάλη χρειάζεται επαναστατική οργάνωση και οδηγό τις επαναστατικές ιδέες».

Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 5-6-7 Ιουλίου στην Αθήνα, με εναρκτήρια δημόσια πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Πλούσιες και γόνιμες οι συζητήσεις που γίνονται στο εσωτερικό της οργάνωσης αλλά και με έναν ευρύ κύκλο συναγωνιστών. Τα κείμενα του 1ου κύκλου των συζητήσεων έχουν ήδη δημοσιευθεί, τόσο στην Προλεταριακή Σημαία όσο και στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δημοσιευτούν και τα κείμενα του 2ου κύκλου που αφορούν τις θέσεις για τις διεθνείς και εσωτερικές εξελίξεις.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ο διάλογος που έχει ανοίξει στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης, σχετικά με τη θεματολογία της Οργάνωσης και τις θέσεις της. Ο διάλογος παραμένει ανοιχτός για τα μέλη και τους συναγωνιστές της Οργάνωσης, τα κείμενα μπορούν να είναι έως 1.500 λέξεις και να έχουν σταλεί έως και μία εβδομάδα μετά τη δημοσίευση του τελευταίου εισηγητικού κειμένου.

Καλούμε τους συναγωνιστές και τους φίλους της Οργάνωσης να συμμετέχουν και να συμβάλουν στις διαδικασίες της 10ης Συνδιάσκεψης, όπως και στην οικονομική εξόρμηση που έχει ήδη ξεκινήσει.

Αναδημοσίευση  από ΚΚΕ(μ-λ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: