30 Μαΐου 2024

XANIA| Με επιτυχία η εκδήλωση του ΚΚΕ(μ-λ) για την αποχή στις ευρωεκλογές

  

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27/05 η εκδήλωση του ΚΚΕ (μ-λ) με θέμα τις θέσεις του για τον αντιδραστικό χαρακτήρα της Ε.Ε. και τη θέση της ΑΠΟΧΗΣ από τις ευρωεκλογές.

Στην εκδήλωση συγκεντρώθηκαν δεκάδες μέλη, συναγωνιστές και φίλοι της οργάνωσης που άκουσαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες των εκπροσώπων της τοπικής οργάνωσης του ΚΚΕ (μ-λ), οι οποίες ξεδίπλωσαν τον πραγματικό χαρακτήρα της ιμπεριαλιστικής λυκοσυμμαχίας της Ε.Ε. και την τραγική διαδρομή της χώρας εδώ και 45 χρόνια από την ένταξή της στην ΕΟΚ – Ε.Ε. – ΟΝΕ με αποτέλεσμα γενικευμένη φτώχια, εκμετάλλευση, συρρίκνωση της αγροτιάς και της αποβιομηχάνισης της χώρας, έως και την πολεμική εμπλοκή. Τέλος έγινε πλούσια αναφορά στους εργατο-λαϊκούς και νεολαιίστικους αγώνες τόσο στην Ευρώπη όσο και την χώρα μας, σαν την μόνη διέξοδο για να υπάρξει νικηφόρα προοπτική για τους λαούς, για δουλειά και ζωή με δικαιώματα, για ένα μέλλον χωρίς τυράννους και εκμεταλλευτές.

Στόχος της τοπικής οργάνωσης και καθήκον κάθε μέλους και συναγωνιστή είναι η συνέχιση της προσπάθειας παρέμβασης στη νεολαία, τους εργαζόμενους και σε όλο το λαό το υπόλοιπο διάστημα μέχρι την ημέρα των εκλογών, για την αποκάλυψη του αντιδραστικού χαρακτήρα της Ε.Ε., την ανάδειξη της ΑΠΟΧΗΣ από τις ευρωκάλπες σαν την μόνη εκλογική στάση εναντίωσης στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση και τις πολιτικές της φτώχειας – εξαθλίωσης – εκμετάλλευσης – πολέμων, αλλά και την αναγκαιότητα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στον δρόμο του αγώνα και του κινήματος!




Δεν υπάρχουν σχόλια: