17 Ιουλίου 2024

Ένοχος για διαφθορά ο... "φιλέλληνας"


Και για τις 16 κατηγορίες που τον βάρυναν κρίθηκε ένοχος σε 1ο βαθμό ο Ρόμπερτ Μενέντεζ από το αρμόδιο αμερικανικό δικαστήριο. Οι ποινές που αντιμετωπίζει κυμαίνονται γύρω από την περιοχή των 20 ετών φυλάκισης. Φυσικά άσκησε έφεση.

Άλλος ένας πονοκέφαλος για το κόμμα των Δημοκρατικών, ενόψει των προεδρικών εκλογών του προσεχή Νοέμβρη. Μάλιστα γράφεται ότι οι ποινή του θα ανακοινωθεί μία εβδομάδα (!) πριν τη διεξαγωγή τους. Ήδη του ζητήθηκε να παραιτηθεί από την Γερουσία και το ... σκέφτεται.

Κατάπιε τη γλώσσα του το αστικό πολιτικό σύστημα στη χώρα μας. Όταν έχεις τέτοιους "φίλους", τύφλα να 'χουν οι εχθροί. Θυμάστε τιμές και παράτες για το ζεύγος που "πρωτοστατούσε", λέει, για τα "εθνικά συμφέροντα"; Η γυναίκα του θα δικαστεί αργότερα.

Μια φωτογραφία του Μητσοτάκη με τον και επίσημα διεφθαρμένο, πλέον, είναι όλα τα λεφτά (σε μετρητά, καταθέσεις ή ράβδους χρυσού, όπως όλα αυτά που κατασχέθηκαν). Μια από τις κατηγορίες; Ξένος πράκτορας!! Καμία σχέση με το ξεπουλημένο πολιτικό προσωπικό της χώρας μας ...

Σ.Π.

1 σχόλιο:

Νίκος από το Βόλο είπε...

Ειρήσθω εν παρόδω ότι αυτή η πολιτικάντικη λέρα της αμερικάνικης μπουρζουαζίας, ο εν λόγω γερουσιαστής απατεώνας ήταν επικεφαλής μιας επιτροπής κατάμαυρων φασιστικών παλιοτόμαρων του ιμπεριαλισμού που προωθούν συστηματικά τον αποκλεισμό,το σαμποτάζ και την επιχείρηση κατασυκοφαντησης της Κούβας. Μ
Πολύ μεγάλο αδίστακτο παλιοτόμαρο, από τα πρώτα μεταξύ των πιο μεγάλων παλιοτόμαρων της αμερικάνικης πολιτικάντικης "ελίτ", ο Μενέντεζ. Γι'αυτό άλλωστε τον έγλειφαν μέχρις αηδίας όλα τα αντίστοιχα μαύρα σκυλιά του ελληνικού αστικού καθεστώτος. Σκουπίδια της ίδιας χωματερής είναι όλοι τους ανεξαιρέτως. Και μαζί θα τελειώσουν ως καθεστώς από τον πλανήτη.