12 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΘΗΝΑ | ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ-ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/9, στις 7.30μμ στο "ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ"

 

 Εναν χρόνο μετά τον Οκτώβρη του 2023, και συνεχίζονται αμείωτα, τόσο η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού απ΄το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, όσο και η ηρωική Παλαιστινιακή Αντίσταση. Τα αμερικανόπνευστα "σχέδια ειρήνευσης" είναι υποκριτικά και στηρίζουν τους σιωνιστές φονιάδες. Η δολοφονική πολιτική του Ισραήλ, μετρά πλέον, κοντά 40 χιλιάδες νεκρούς, και στηρίζεται έμπρακτα από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, αλλά και απ' την ελληνική κυβέρνηση, κι απο όλο το ντόπιο πολιτικό κατεστημένο. Ταυτόχρονα οι κίνδυνοι αναφλεξης νέων πολεμικών μετώπων στην ευρύτερη περιοχή είναι παραπάνω από εμφανείς.

   Την ίδια στιγμή, ο συνεχιζόμενος άδικος πόλεμος στην Ουκρανία, γνώρισε νέες σοβαρές καμπές, μέσα στο καλοκαίρι, που αυξάνουν τους κινδύνους να δημιουργηθούν οι όροι για μια γενικευμένη παγκόσμια αναμέτρηση, με θύματα τους ίδιους τους λαούς! Η εμπλοκή της χώρας μας σ' αυτό το "κεντρικό" πολεμικό μέτωπο έχει βαθύνει παραπέρα, με παραχώρηση στρατιωτικών βάσεων, εξοπλισμού και κάθε είδους "διευκολύνσεων" στους αμερικανοΝΑΤΟϊκους, με ότι αυτό συνεπάγεται.

    Είναι απαραίτητο να παρθεί απο κοινού πρωτοβουλία για δράσεις, το αμέσως επόμενο διάστημα, ενάντια στην επιχείρηση "αφανισμού" του Παλαιστινικού λαού και υπεράσπισης του ηρωικού του αγωνα, αλλά και στην εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή, καθως και στα συνολικότερα πολεμοχαρή σχέδια και αντιπαραθέσεις των ιμπεριαλιστών.

    Μπροστά σ' αυτή την αναγκαιότητα, καλούμε σε Ανοικτή Σύσκεψη την Παρασκευή, 13/9 στις 7.30μμ, στο Βιβλιοπωλείο-Καφέ "Εκτός των Τειχών", Γραβιάς 10-12, Αθήνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: