22 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΘΗΝΑ | ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΗΡΩΪΚΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ - Δευτέρα 7/10, στις 7μμ στο Πάρκο Ελευθερίας

 ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΗΡΩΪΚΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

Έναν χρόνο μετά τον Οκτώβρη του 2023, και συνεχίζονται αμείωτα, τόσο η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού απ’ το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, όσο και η ηρωική Παλαιστινιακή Αντίσταση. Τα αμερικανόπνευστα "σχέδια ειρήνευσης" είναι υποκριτικά και στηρίζουν τους σιωνιστές. Η δολοφονική πολιτική του Κράτους του Ισραήλ, μετρά πλέον, πάνω από 40 χιλιάδες νεκρούς, και στηρίζεται έμπρακτα από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Ενώ η σφαγή στη Γάζα συνεχίζεται, και οι επιθέσεις στη Δυτική Όχθη κλιμακώνονται, αυτές τις μέρες το σιωνιστικό κράτος εξαπολύει τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του λαού του Λιβάνου. Οι κίνδυνοι επέκτασης των νέων πολεμικών μετώπων στην ευρύτερη περιοχή είναι υπαρκτοί (Λίβανος, Συρία, Ιράν, Υεμένη). Κι όλα αυτά σ' ένα παγκόσμιο πλαίσιο αντιπαράθεσης που αυξάνει τους κινδύνους να δημιουργηθούν οι όροι για μια νέα γενικευμένη παγκόσμια αναμέτρηση.

Η εμπλοκή της Ελλάδας στο πλευρό των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, τόσο στο μέτωπο της Μέσης Ανατολής και στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού, όσο και σ' αυτό της Ουκρανίας, βαθαίνει παραπέρα, με παραχώρηση στρατιωτικών βάσεων, εξοπλισμού και κάθε είδους "διευκολύνσεων" στους αμερικανοΝΑΤΟϊκους «συμμάχους». Η χώρα μετατρέπεται σε πολεμικό ορμητήριο, οι εφοπλιστές και όμιλοι ενέργειας στοχεύουν σε μεγαλύτερα κέρδη, ενώ ο λαός μας εμπλέκεται σε πολεμικούς κινδύνους και υποχρεώνεται σε λιτότητα όταν δισεκατομμύρια δίνονται σε εξοπλισμούς. Η κυβέρνηση και όλο το συστημικό πολιτικό κατεστημένο της χώρας έχουν τα χέρια τους βαμμένα με το αίμα του Παλαιστινιακού λαού!

Ο λαός μας, η νεολαία, οι εργαζόμενοι, μπορούν και πρέπει, όχι μόνο να εκφράσουν μαζικά στους δρόμους την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό, αλλά και να απαιτήσουν το σταμάτημα της γενοκτονίας και της εμπλοκής της χώρας μας σ' αυτήν. Να διατρανώσουν την απαίτηση για ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, και την υποστήριξη τους στην Παλαιστινιακή Αντίσταση! Συμβάλλοντας έτσι ταυτόχρονα στη συγκρότηση αντιπολεμικού - αντιιμπεριαλιστικού κινήματος για να μην γίνουν οι λαοί "κρέας για τα κανόνια" των ιμπεριαλιστών!

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό την Δευτέρα 7 του Οκτώβρη, στις 7μμ στο Πάρκο Ελευθερίας (Μετρό Μέγαρο Μουσικής) και πορεία στις πρεσβείες ΗΠΑ-Ισραήλ.


ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!
ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΙΣΡΑΗΛ!
ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!
ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ – ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ


ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: