ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ | ΝΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ | ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΞΑΝΘΗ (5/10), ΒΟΛΟΣ (5/10), ΧΑΝΙΑ (5/10)

25 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ | ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΒΑΦΟΥΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΗ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ | ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ!

Σε λουτρό αίματος για τους λαούς της περιοχής της Μέσης Ανατολής εξελίσσεται η επέκταση του πολέμου από το κράτος του Ισραήλ στις γειτονικές του χώρες. Νέο θύμα ο λαός του Λίβανου ο οποίος με απανωτά αεροπορικά και πυραυλικά χτυπήματα -ακόμη και μέσα στην πρωτεύουσα Βηρυτό- από τη σιωνιστική πολεμική μηχανή πληρώνει βαρύ φόρο αίματος, με τους νεκρούς να πλησιάζουν τους 500 και οι τραυματίες τους 1.700 μόνο τις τελευταίες 2 ημέρες! Το νέο αυτό μαζικό έγκλημα έρχεται σε συνέχεια των φρικιαστικών ανατινάξεων παγιδευμένων συσκευών επικοινωνίας μελών της Χεζμπολάχ, όπου στέρησαν τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους ενώ τραυμάτισαν χιλιάδες.

Παράλληλα συνεχίζεται αμείωτη η σφαγή των Παλαιστινίων από τις ισραηλινές δυνάμεις, όπου με τους 328 νεκρούς του τελευταίου 15ημέρου ο επίσημος συνολικός αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων εκτοξεύεται σε πάνω από 41.000… Τέτοιο είναι το μένος του σιωνιστικού καθεστώτος και της βάρβαρης πολεμικής μηχανής του όπου στόχοι γίνονται καθημερινά σχολεία, νοσοκομεία, προσφυγικοί καταυλισμοί, συσσίτια με αποτέλεσμα ο θάνατος να καραδοκεί σε κάθε γωνιά τις λωρίδας της Γάζας αλλά και της Δυτικής Όχθης.

Η ισραηλινή ηγεσία επιδιώκει με κάθε τρόπο να επεκτείνει τον πόλεμο στην ταραχώδη περιοχή της Μ. Ανατολής, αδιαφορώντας για τις εκατόμβες νεκρών, σακατεμένων και ξεριζωμένων ή τις συνέπειες μιας γενίκευσης του πολέμου. Ορμώμενη από την αμέριστη στήριξη των δυτικών ιμπεριαλιστών – προστατών του, οι οποίοι παρά τις κριτικές και τις φραστικές αποστάσεις στην ουσία στηρίζουν την ανθρωποσφαγή που διεξάγει το Ισραήλ εδώ και δώδεκα μήνες σχεδόν, παρέχοντας ασταμάτητα στρατιωτική προστασία, διπλωματική κάλυψη, εξοπλισμό, οικονομική και υλική βοήθεια στον ισραηλινό στρατό για να συνεχίζει τα εγκλήματά του. Για πάνω από 75 χρόνια οι ΗΠΑ στηρίζουν το φυτευτό κράτος του Ισραήλ, το οποίο λειτουργώντας ως το μαντρόσκυλο τους στην περιοχή εγκληματεί στους γειτονικούς λαούς, προωθώντας και διασφαλίζοντας τα συμφέροντα των Αμερικάνων.

Μέσα σε αυτό το διαρκώς επεκτεινόμενο πολεμικό πλαίσιο βαθαίνει όλο και περισσότερο η εμπλοκή της χώρας μας στα γεωπολιτικά και πολεμικά σχέδια των Αμερικανο-ΝΑΤΟϊκών. Η χώρα μετατρέπεται σε μια απέραντη στρατιωτική βάση, σε πλατφόρμα εξόρμησης, ανεφοδιασμού και ξεκούρασης των δολοφονικών μηχανών τους, με ενεργή συμμετοχή ελληνικών πολεμικών πλοίων και αεροπλάνων στις εμπόλεμες ζώνες δίπλα στους ιμπεριαλιστές. Παρέχει πολιτική, διπλωματική και στρατιωτική στήριξη σε δολοφονικά και αντιδραστικά καθεστώτα βάζοντας στο στόχαστρο αντιποίνων τη χώρα και αυξάνοντας διαρκώς τους κίνδυνους για λαό και νεολαία. Φορτώνει συνεχώς νέα βάρη για εξοπλιστικά προγράμματα στις πλάτες ενός λαού που δοκιμάζεται από την φτώχεια και την εκμετάλλευση. Για αυτό η πόλη των Χανίων μετατρέπεται σε μόνιμη «Τρούμπα» με τις αλλεπάλληλες επισκέψεις των πλοίων του θανάτου στη βάση της Σούδας, η οποία αναβαθμίζεται και εξοπλίζεται διαρκώς φτάνοντας έως και να φιλοξενεί διεθνή ΝΑΤΟϊκά πολεμικά συνέδρια το προσεχές διάστημα.

Φρένο στα πολεμικά σχέδια των ιμπεριαλιστών και των στηριγμάτων τους, σε κάθε μέτωπο από Ουκρανία – Μ. Ανατολή – Βαλκάνια – Ειρηνικό, μπορούν να βάλουν μονάχα οι λαοί με την πάλη τους. Αυτό αποδεικνύει έμπρακτα η ηρωική αντίσταση των Παλαιστινίων, ενός λαού που παρά τις επίμονες προσπάθειες του σιωνιστικού καθεστώτος για πλήρη εξόντωσή του συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του, μπλοκάροντας και περιπλέκοντας τις εξελίξεις και τα σχέδια ιμπεριαλιστών και λοιπών καθεστώτων αλλά και εμπνέοντας τους λαούς όλου του κόσμου για την ανάγκη δημιουργίας ενός μετώπου ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό. Η ανάγκη λοιπόν οικοδόμησης και ανάπτυξης αντιπολεμικού-αντιιμπεριαλιστικού κινήματος και στην χώρα μας αλλά και στην πόλη μας προβάλει πιο έντονη από ποτέ, ως μόνη και αναγκαία συνθήκη για μην συρθεί ξανά η ανθρωπότητα και κάθε λαός στα πολεμικά σφαγεία που στήνονται.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

https://protovouliantistasis.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: