22 Οκτωβρίου 2024

ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ | Ανακοίνωση για την απόφαση να κριθεί παράνομη η απεργία της ΔΟΕ για τις 23/10 - ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ!

Η βιομηχανία διώξεων ενάντια σε αγωνιστές συναντιέται "αρμονικά" και εντελώς αναμενόμενα με τη βιομηχανία δικαστικών αποφάσεων που κρίνουν τη μια μετά την άλλη παράνομες τις απεργίες.

Έτσι κι αυτή τη φορά τα αστικά δικαστήρια έκριναν παράνομη την αυριανή απεργία της ΔΟΕ, συμπλέοντας πλήρως με την πολιτική της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας, που έχει στοχοποιήσει προκλητικά και ξεδιάντροπα εκπαιδευτικούς και μαθητές που αγωνιούν, αγωνίζονται και διεκδικούν.

Το κράτος της άρχουσας τάξης και οι μηχανισμοί του δείχνουν, για άλλη μια φορά, τον πραγματικό ταξικό τους χαρακτήρα. Κομμάτι αυτών των μηχανισμών, η δήθεν ανεξάρτητη αστική "δικαιοσύνη" έσπευσε να υπηρετήσει πλήρως τα ταξικά συμφέροντα αυτών που λεηλατούν τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα.

Καταγγέλλουμε την απόφαση απαγόρευσης της απεργίας και κάθε μεθόδευση τρομοκράτησης του κλάδου των εκπαιδευτικών!

Καλούμε τους συνάδελφους εκπαιδευτικούς να μην κάνουν πίσω, να μην πτοηθούν από την απαράδεκτη αυτή απαγόρευση και ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ!

Καλούμε το λαό, τη νεολαία και κάθε εργαζόμενο να συμβάλουν στη στήριξη των αυριανών απεργιακών κινητοποιήσεων.

Ιδιαίτερα για την Αθήνα, καλούμε στη συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην ΠΔΕ (Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης) Αττικής - Ξενίας 24, κοντά στο μετρό Μέγαρο Μουσικής, κατά την πραγματοποίηση των ακροάσεων της Χρύσας Χοτζόγλου και του Γιώργου Καββαδία,  

- Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

- Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ!

- ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ!

      Τρίτη 22/10/2024




Δεν υπάρχουν σχόλια: