ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ | ΝΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ | ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ | ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ | ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΑΘΗΝΑ (7/10), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (7/10), ΓΙΑΝΝΕΝΑ (8/10), ΚΑΡΔΙΤΣΑ (7/10), ΛΑΡΙΣΑ (7/10), ΣΑΜΟΣ (9/10)

05 Οκτωβρίου 2024

ΣΑΜΟΣ | ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΣΕ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΓΑΖΑ. ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ, 9/10


ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΣΕ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΓΑΖΑ. 

ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 9/10, 18:00, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ

Έναν χρόνο μετά τον Οκτώβρη του 2023, και συνεχίζονται αμείωτα, τόσο η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού απ’ το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, όσο και η ηρωική Παλαιστινιακή Αντίσταση. Τα δήθεν «σχέδια για ειρήνευση» που προτείνουν οι ΗΠΑ και οι δήθεν εκκλήσεις για «κατάπαυση του πυρός» που κάνουν οι δυτικές ιμπεριαλιστικές ηγεσίες, δεν είναι τίποτε άλλο από υποκρισίες για να αποδυναμώσουν την παλαιστινιακή αντίσταση και να ρίξουν στάχτη στα μάτια των λαών τους, καθώς την ίδια ώρα στηρίζουν με κάθε τρόπο το κράτος του Ισραήλ. Προστατεύουν τα νώτα του με την συγκέντρωση τεράστιας ναυτικής δύναμης στην περιοχή, του παρέχουν αντιαεροπορική προστασία και τον εφοδιάζουν διαρκώς με όπλα για να συνεχίσει τη δολοφονική δράση του.

Να συνεχίσει την ανθρωποσφαγή στη Γάζα που μετράει σήμερα πάνω από 42.000 νεκρούς και περίπου 100 χιλιάδες τραυματίες, τις επιθέσεις του στρατού και των εποίκων στη Δυτική Όχθη. Να ξεκινήσει την εισβολή στο νότιο Λίβανο και να συνεχίσει τους βομβαρδισμούς που ήδη εκτόπισαν ενάμισι εκατομμύριο κατοίκους και μετρούν μέχρι σήμερα περίπου 2000 νεκρούς και 10000 τραυματίες. Να συνεχίσει τα μαζικά, τυφλά, δολοφονικά χτυπήματα όπως οι εκρήξεις των βομβητών και τα πυραυλικά πλήγματα σε Βηρυτό και Δαμασκό. Να προετοιμάζεται για επίθεση στο Ιράν που εγκυμονεί τον κίνδυνο μιας γενικευμένης σύγκρουσης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής .Κι όλα αυτά σ' ένα παγκόσμιο πλαίσιο αντιπαράθεσης που αυξάνει τους κινδύνους να δημιουργηθούν οι όροι για μια νέα γενικευμένη παγκόσμια αναμέτρηση.

Η εμπλοκή της Ελλάδας στο πλευρό των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, τόσο στο μέτωπο της Μέσης Ανατολής και στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού, όσο και σ' αυτό της Ουκρανίας, βαθαίνει παραπέρα, με παραχώρηση στρατιωτικών βάσεων, εξοπλισμού και κάθε είδους "διευκολύνσεων" στους αμερικανοΝΑΤΟϊκους «συμμάχους». Η χώρα μετατρέπεται σε πολεμικό ορμητήριο, οι εφοπλιστές και όμιλοι ενέργειας στοχεύουν σε μεγαλύτερα κέρδη, ενώ ο λαός μας εμπλέκεται σε πολεμικούς κινδύνους και υποχρεώνεται σε λιτότητα όταν δισεκατομμύρια δίνονται σε εξοπλισμούς. Η κυβέρνηση και όλο το συστημικό πολιτικό κατεστημένο της χώρας έχουν τα χέρια τους βαμμένα με το αίμα του Παλαιστινιακού λαού!

Ο λαός μας, η νεολαία, οι εργαζόμενοι, μπορούν και πρέπει, όχι μόνο να εκφράσουν μαζικά στους δρόμους την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό, αλλά και να απαιτήσουν το σταμάτημα της γενοκτονίας και της εμπλοκής της χώρας μας σ' αυτήν. Να διατρανώσουν την απαίτηση για ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, και την υποστήριξη τους στην Παλαιστινιακή Αντίσταση! Συμβάλλοντας έτσι ταυτόχρονα στη συγκρότηση αντιπολεμικού - αντιιμπεριαλιστικού κινήματος για να μην γίνουν οι λαοί "κρέας για τα κανόνια" των ιμπεριαλιστών!

· ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

· ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!

· ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!

· ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ – ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια: