ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ | ΝΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ | ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ | ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ | ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΑΘΗΝΑ (7/10), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (5/10), ΞΑΝΘΗ (5/10), ΒΟΛΟΣ (5/10), ΧΑΝΙΑ (5/10), ΠΑΤΡΑ (5/10), ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (3/10), ΓΙΑΝΝΕΝΑ (8/10), ΗΡΑΚΛΕΙΟ (5/10), ΤΡΙΚΑΛΑ (5/10), ΚΑΡΔΙΤΣΑ (7/10)

03 Οκτωβρίου 2024

ΚΑΡΔΙΤΣΑ | αλληλεγγύη στο Παλαιστινιακό λαό! Νίκη στη Παλαιστινιακή αντίσταση!

Σάββατο 5/10: Ανοιχτή σύσκεψη-συζήτηση (Εργ.Κέντρο-7 μμ)

Δευτέρα 7/10: Συγκέντρωση-Πορεία (Κεντρ.Πλατεία-7 μμ)

1 χρόνο από τον Οκτώβρη του 2023 και η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ  συνεχίζεται αδιάκοπα. Περισσότεροι από 40.000 νεκροί και το μέτωπο του πολέμου διευρύνεται συνεχώς, αφού Δυτική Όχθη και Λίβανος απειλούνται να μετατραπούν σε «νέα» Γάζα.

ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ισραήλ ωθούν τις εξελίξεις προς το ξέσπασμα ενός περιφερειακού πολέμου. Απειλούν να

μετατρέψουν ολόκληρη την περιοχή της Μ. Ανατολής και της ΝΑ Μεσογείου σε εμπόλεμη ζώνη με τεράστιες συνέπειες για τους λαούς.

Ο λαός μας και οι λαοί της περιοχής μπροστά στις εξελίξεις έχουν έναν και μόνο δρόμο: να σταθούν στο πλάι Παλαιστινιακού και Λιβανέζικου λαού. Να εκφράσουν μαζικά αντιπολεμικά αντι-ιμπεριαλιστικά συνθήματα για να σταματήσει η σφαγή, για να σταματήσει ο πόλεμος, για να ζούμε ειρηνικά και χωρίς αφέντες, προστάτες, δολοφόνους!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

ΕΞΩ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ!

ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!

ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΙΣΡΑΗΛ

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ – ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: