24 Οκτωβρίου 2018

Ινδία | πετυχημένη εκστρατεία μποϊκοτάζ των εκλογών στο Άντρα Πραντές

Μετά την επιτυχημένη εκστρατεία μποϊκοτάζ των εκλογών στην Άντρα Πραντές τον περασμένο μήνα, το φασιστικό ινδικό κράτος φοβάται περαιτέρω επαναστατικές ενέργειες σε άλλες περιοχές όπου σύντομα πρόκειται να διεξαχθούν εκλογές. 

Μετά από τη δολοφονία ενός νομοθέτη και ενός πρώην νομοθέτη στο Άντρα Πραντές, η αντίδραση αυξάνει τις αστυνομικές δυνάμεις για τις προσεχείς εκλογές στις 12 και 20 Νοεμβρίου στο Τσατίσγκαρ και στις 7 Δεκεμβρίου στην Τελανγκάνα. 

Παρά τις προσπάθειες εκφοβισμού, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ινδίας (Μαοϊκό) ξεκίνησε νέες εκστρατείες μποϊκοτάζ των εκλογών. Έχουν αναρτηθεί πολλά πανό ΚΚΙ(Μαοϊκό), με τα οποία καλεί σε μποϊκοτάζ των εκλογών και στον αγώνα για μια νέα δημοκρατική Ινδία. 

Στην Τελανγκάνα το ΚΚΙ(Μαοϊκό) δημοσίευσε δήλωση του Γραμματέα Χαριμπουσάν, όπου καταγγέλλει την αντιδραστική πολιτική των ρεβιζιονιστικών και μεταρρυθμιστικών δυνάμεων όπως το ΚΚ Ινδίας και το Αριστερό Μέτωπο Bahujan (BLF). Επισημαίνει με σαφήνεια σε ποια πλευρά είναι αυτά τα κόμματα, με την πλευρά της αστικής τάξης και των εχθρών του λαού. Με αυτές τις εκστρατείες το ΚΚΙ(Μαοϊκό) προχωράει κινητοποιώντας τις μάζες στον αγώνα της νεοδημοκρατικής επανάστασης.

https://www.newepoch.media/

Δεν υπάρχουν σχόλια: