01 Ιανουαρίου 2019

Ναζί χάκαραν τον Ημεροδρόμο!

Χθες το βράδυ και λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου ναζί χάκαραν τον Ημεροδρόμο αναρτώντας το λογότυπο της Χρυσής Αυγής, βρίζοντας και στοχοποιώντας τον Νίκο Μπογιόπουλο. Η ιστοσελίδα είναι εκτός λειτουργίας προσωρινά και μέχρι να αποκατασταθεί η λειτουργία της. Η ενημέρωση πρωτοέγινε από την Ελληνοφρένεια (εδώ), δήλωση έκανε και ο Νίκος Μπογιόπουλος στο προφίλ του στο fb:

Η επίθεση στον "Ημεροδρόμο" και η προσωπική στοχοποίησή μου από ναζιστόμουτρα αποτελεί πρωτοχρονιάτικο δώρο (δείτε εδω:. https://www.alfavita.gr/…/277335_hrysaygites-hakaran-ton-im…)
Ως μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και ως δημοσιογράφος υπόσχομαι να φανώ αντάξιος του τίτλου τιμής που μου απένειμαν.
Νίκος Μπογιόπουλος.-


Η καταγγελία των κάθε είδους επιθέσεων απέναντι σε κάθε αγωνιστή, κομμουνιστή, αριστερό, αντιφασίστα και δημοκράτη από τα τσιράκια του συστήματος που κάνουν τους καμπόσους είτε με την κάλυψη του κράτους, των μηχανισμών και των κυβερνήσεών του, είτε κρυμμένοι πίσω από τα πληκτρολόγιά τους όπως και η στήριξη των συναγωνιστών του Ημεροδρόμου και από την πλευρά μας είναι  αυτονόητη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: