23 Μαρτίου 2019

Ξεκίνησαν οι εργασίες της 9ης Συνδιάσκεψης του ΚΚΕ(μ-λ)

Χθες το απόγευμα στην αίθουσα Αντωνιάδου ξεκίνησαν ουσιαστικά οι εργασίες της 9ης Συνδιάσκεψης του ΚΚΕ(μ-λ) με την κεντρική πολιτική εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε στα μέλη και τους φίλους της Οργάνωσης η πολιτική εισήγηση του απερχόμενου Καθοδηγητικού Οργάνου από τον γραμματέα του Ανδρέα Βογιατζόγλου και το μέλος του Νίκο Παπαβασιλείου.

Της εισήγησης προηγήθηκαν οι χαιρετισμοί των Οργανώσεων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ΚΚΕ(μ-λ) να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να απευθύνουν χαιρετισμό.

Οι χαιρετισμοί ξεκίνησαν από το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας/ΜαρξιστικόΛενινιστικό (TKP/ML) και συνεχίστηκαν με τον Δημήτρη Κοντοφάκα του Μ-Λ ΚΚΕ, τον Καλατζίδη Θεόδωρο από το ΕΚΚΕ, τον Παπαθανασίου Λάμπρο από την Παρέμβαση, τον Τσίτκανο Δημήτρη από το Σύγχρονο Κομμουνιστικό Σχέδιο, τον Τουλιάτο Χρήστο από την ΑΡΑΝ, τον Γιώργο Βλάχο από την ΑΡΑΣ και τον Ανδρέα Πανουσόπουλο από την Ένωση των Δικαίων. Είχαν κληθεί και το ΝΑΡ, η ΑΡΙΣ, η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ (Ομάδα Κομμουνιστών/στριών) καθώς και ο Σύλλογος Κορδάτος.

Η εκδήλωση - έναρξη των εργασιών της Συνδιάσκεψης έκλεισε με την Διεθνή.






TKP/ML

Μ-Λ ΚΚΕ

ΕΚΚΕ

Παρέμβαση

Σύγχρονο Κομμουνιστικό Σχέδιο




ΑΡΑΝ

ΑΡΑΣ

Ενωση των Δικαίων



Δεν υπάρχουν σχόλια: