17 Ιουνίου 2019

Καταγγελία καταστροφής εκλογικού περίπτερου του ΚΚΕ(μ-λ) στην Πανόρμου


Το πρωί της Κυριακής 16 Ιουνίου διαπιστώσαμε ότι το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ(μ-λ) στην πλατεία στο μετρό Πανόρμου στην Αθήνα είχε κάνει…φτερά. Κάποιοι ενοχλούνται από την παρουσία μας και φρόντισαν να το δείξουν με την καταστροφή του περιπτέρου μας την προηγούμενη νύχτα. Μόνο που τα ίχνη της καταστροφής τους δε φρόντισαν να τα σβήσουν, αφού τμήμα του βρέθηκε σπασμένο και πεταμένο σε άλλο σημείο της πλατείας.

Στον συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν επίσης περίπτερα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που στέκουν “περήφανα” από τις ευρωεκλογές-αυτοδιοικητικές εκλογές. Φαίνεται ότι η παρουσία του ΚΚΕ(μ-λ) (και με το συγκεκριμένο τρόπο μέρες τώρα) χάλασε τις συνήθειες και ταρακούνησε τα νερά. Οι “άγνωστοι” δράστες άσκησαν την καταστροφική τους μανία πάνω στο μικρότερο όλων εκλογικό μας περίπτερο! Μάλλον δεν τους “ενθουσίασαν” τα συνθήματα των χαρτονιών-αφισών με τα οποία αυτό ήταν “ντυμένο”.

Καταγγέλλουμε στον δημοκρατικό λαό της περιοχής τον βανδαλισμό αυτό, δηλώνοντας ότι δε μας πτοούν τραμπούκικες και φασιστικές ενέργειες, όποιοι κι αν είναι οι εμπνευστές και υλοποιητές τους. Θα συνεχίσουμε να γινόμαστε “ενοχλητικοί” με την παρουσία, τις θέσεις, τις απόψεις και τη στάση μας, αναγκάζοντάς τους να “χάνουν τον ύπνο τους” κινούμενοι στα σκοτάδια της νύχτας. Σε αντίθεση με τους κατοίκους της περιοχής που, απ” τη πρώτη στιγμή που μονιμοποιήθηκε η παρουσία μας, δεν έδειξαν καμία ενόχληση.

Η τρομοκρατία δεν μας σταματά, κάτι που θα “πρεπε να γνωρίζουν όσοι αισθάνονται κίνδυνο απ” την παρουσία μας. Το ΚΚΕ(μ-λ) θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα για την ανασυγκρότηση του εργατικού, επαναστατικού και κομμουνιστικού κινήματος, για να γίνεται πράξη η κατεύθυνση της αντίστασης και της διεκδίκησης στην προοπτική της αναμέτρησης με το σύστημα και τους φορείς εξουσίας του. Θα συνεχίσει να κινείται στο φως της μέρας, δίνοντας στη παρούσα συγκυρία τη μάχη των επικείμενων βουλευτικών εκλογών κόντρα σε εχθρούς και ψεύτικους φίλους του λαού.

Αθήνα, 16 Ιουνίου 2019

http://www.kkeml.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: