09 Νοεμβρίου 2019

Σαδιστικά βασανιστήρια στον Περισσό!

Ένα σαδιστικό βασανιστήριο υπέστη… η Μεγαλοαστική Τάξη της χώρας τις προηγούμενες ώρες. Όχι μόνο αναγκάστηκε παρά την θέληση της να επισκεφτεί την έδρα του κόμματος της εργατικής τάξης αλλά την οδήγησαν να καθίσει και να φωτογραφηθεί κάτω από τα πορτραίτα του Λένιν, του Κάστρο και του Τσε! Πληροφορίες μάλιστα από την έγκυρη Κατιούσα (η οποία με αμηχανία προσπαθεί να διασκεδάσει τις εικόνες) επιμένουν πως υπήρξε και συνέχεια στο βασανιστήριο. Ο Γενικός Γραμματέας την έκανε αχτίφ για τα βασικά χαρακτηριστικά του αγώνα του 1821 ως ιστορικό γεγονός καθώς και για άλλα επαναστατικά ζητήματα. Στο τέλος αυτής της …βασανιστικής συνάντησης και μπροστά σε μια …εξουθενωμένη Μεγαλοαστική Τάξη ο Γ.Γ. έδωσε το τελειωτικό κτύπημα κάνοντας την παρακάτω δήλωση, σύμφωνα με τον 902.gr «Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επεσήμανε ότι θα μελετήσει τις προτάσεις και τους προβληματισμούς της προέδρου της Επιτροπής, παρακολουθώντας την πορεία της Επιτροπής και των δράσεών της»!!!

Ύστερα από αυτά τα συγκλονιστικά που δείχνουν σε ποιο βαθμό έχουν διαφοροποιηθεί οι ταξικοί συσχετισμοί και έχει οξυνθεί η ταξική πάλη μας δόθηκε και η απάντηση σε μια απορία που είχαμε από το πρωί της Παρασκευής 8/11, όταν διαβάσαμε στον Ριζοσπάστη το απίστευτα σκληρό ρεπορτάζ από την εκδήλωση στην Βουλή στην οποία ανακοινώθηκε πανηγυρικά η έναρξη των εργασιών της επιτροπής για τα 200 χρόνια από το 1821. Τέτοιο ταξικό καταγγελτικό κείμενο ενάντια στο αστικό καθεστώς, στους εκπροσώπους του και στα σχέδια τους να χειραγωγήσουν ιδεολογικά τον λαό από την εφημερίδα του κόμματος …..της επανάστασης είχαμε να διαβάσουμε πολλά χρόνια! Επιτέλους δείξτε λίγο οίκτο!

π.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θέλει να βάλει υποψηφιότητα για Π.Δ η Γιάννα και κανει επαφες

Ανώνυμος είπε...

Τι ακριβώς σας πείραξε πάλι στο ΚΚΕ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αντίσταση στις γειτονιές! είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι τι μας πείραξε εμάς, αλλά τι δεν πειράζει εσένα και πολλούς άλλους.

Ανώνυμος είπε...

το κκε μ-λ  ασχολείται τωρα και με βαθιά πολίτικα ζητήματα,,,, τις δημόσιες σχέσεις ( αλα espresso)

Richard Νixon

Αντίσταση στις γειτονιές! είπε...

Με τις δημόσιες σχέσεις δεν ασχολείται το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά αυτοί που διαμαρτύρονται όταν σχολιάζει τις δικές τους ενώ δυσκολεύονται να τις υπερασπιστούν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω πως είναι λάθος η συμμετοχή του ΚΚΕ στο Αστικό κοινοβούλιο και σε όλες τις επιτροπές του απο θέσεις εργατικής λαικής αντιπολίτευσης για την όσο γίνεται καλύτερη προβολή των θέσεων του σε όλα τα θέματα. Διαφορετικά θα ήταν σεχταριστικό ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Καμία δυσκολία Ολα σωστά γίνανε.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ
Γιατί στο περιβάλλον της Γιαννας δεν θα υπάρχουνε άνθρωποι που θα θελήσουν να προσδώσουν την ταξη τους..?