29 Οκτωβρίου 2020

ΕΞΩ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΓΕΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - συγκέντρωση 30/10

Καλεσμένος για άλλη μια φορά ο αμερικάνος πρέσβης στην πόλη. Η συμμετοχή του Πάιατ σε συνέδριο για την «Γνώση» που συνδιοργανώνουν οι πανεπιστημιακοί φορείς της περιοχής μαζί με την Περιφέρεια είναι πρόκληση και πρέπει να έχει την απάντηση που της αρμόζει.

Το υπηρεσιακό «γεράκι» του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού με κάθε ευκαιρία επιβεβαιώνει την εμπλοκή των ΗΠΑ στις εξελίξεις της χώρας και τις επιδιώξεις των φονιάδων που άξια εκπροσωπεί ο Πάιατ για την περιοχή.

Με ανοιχτές τις πληγές που έχουν προκαλέσει οι ανταγωνισμοί των ιμπεριαλιστών, ο αμερικάνος πρέσβης με την άνεση που έχει εξασφαλίσει από την αστική τάξη της χώρας μπορεί να αλωνίζει την Ελλάδα συζητώντας για την γνώση, την ασφάλεια και την ανάπτυξη. Μπορεί ο Πάιατ να έρχεται στην Πάτρα δήθεν σαν ισότιμος συνομιλητής σε συνέδρια στην πραγματικότητα όμως επικυρώνει με την παρουσία του το ποιος είναι το αφεντικό στην χώρα.

Ο προγραμματισμός για την αναβάθμιση των ΝΑΤΟικών βάσεων δεν θα μπορούσε να αποκλείσει την περίπτωση του Αράξου που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στην πυρηνική απειλή. Σε Βαλκάνια, Μεσόγειο και Μέση Ανατολή είναι πλέον φανερό πως οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των ιμπεριαλιστών πυροδοτεί νέες πολεμικές συγκρούσεις προσθέτοντας στην λίστα αίματος και άλλους λαούς, δημιουργώντας νέα καραβάνια προσφύγων των ρημαγμένων χωρών.

Σε Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο ο αντιδραστικός ανταγωνισμός των αστικών τάξεων τροφοδοτούνται από τα σχέδια των ιμπεριαλιστών στην περιοχή αλλά και την οικονομική, στρατιωτική και πολιτική αναβάθμιση του ρόλου τους στα εσωτερικά των χωρών.

Βασικός παράγοντας όλων των επικίνδυνων εξελίξεων στην χώρα και την περιοχή είναι ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός στον οποίο στηρίζεται η αστική τάξη της χώρας μας για να συνεχίσει ανενόχλητη την επέλαση στα δικαιώματα λαού και νεολαίας.

Η υποδοχή του Πάιατ πρέπει να γίνει με τον λαό στο δρόμο του αγώνα για ειρήνη, ανεξαρτησία, δουλειά και ελευθερίες.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/10 6:00μμ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ.

ΕΞΩ Ο ΠΑΙΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΟΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ 

ΚΚΕ(μ-λ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: