27 Νοεμβρίου 2020

Περί κορωνοϊού και των τρόπων καταπολέμησής του!

1. Βρέθηκε το αντίδοτο για τον κορωνοϊό!

Αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη φέρεται πως βρήκε τη θεραπεία κόντρα στην ακραία εξάπλωση του κορωνοϊού κάθε βράδυ 9 με 5. 

Πώς; Μα φυσικά κρατώντας έφηβες που γύριζαν πριν τις 9 σπίτι τους, μέχρι να περάσουν οι 9 και κόβοντας πρόστιμο ΚΑΙ για έξοδο τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Τι άλλο;

Και προφανώς προστίθενται και τα προηγούμενα πρόστιμα της μετακίνησης, συνολικά ανερχόμενα στα 900€! Κι όλα αυτά θα τα πληρώσει ο άνεργος, πολύτεκνος πατέρας της!

Βρήκαν τον εχθρό τους στους νέους, επειδή φοβούνται που η κοινωνία μας είναι ένα καζάνι που βράζει. 

Και πάντα οι νέοι ξεχύνονται στους δρόμους πιο δυναμικά και πιο οργισμένα. Γι' αυτό και μας συκοφαντούν ανελέητα, γι'αυτό και φουσκώνουν τον κοινωνικό κανιβαλισμό εναντίον μας, παρουσιάζοντας τη νεολαία ως τη βασική υπεύθυνη για την πανδημία. Ποιοι; Αυτοί που αδιαφορώντας για τους ηλικιωμένους και τους ευπαθείς έλεγαν τις πρώτες μέρες της πανδημίας “ωχ, αδελφέ, μόνο τους γέρους πιάνει, δεν ανησυχούμε”.

Δε βλέπουν (ή μάλλον δε δείχνουν) τα χάλια τους που τα χουν σκατώσει σε όλα τα επίπεδα. Δε δείχνουν που χρόνια τώρα κατέστρεφαν κάθε δομή παροχής περίθαλψης, που απέλυαν κόσμο από τα νοσοκομεία, που αυτά έχουν μείνει ερείπια από προσωπικό, που τη μίζα στους ιδιώτες και την αναγκαστική ενοικίαση τη βαφτίζουν επίταξη, που κυκλοφορούμε κάθε μέρα με σάπια λεωφορεία, παστωμένοι, που συνωστιζόμαστε άφραγκοι στη δουλειά μας (αν έχουμε), που, που που...

Μόνο τους νοιάζει η καταστολή, η τρομοκρατία και να μας στραγγίξουν να βγάλουν και το τελευταίο ευρουλάκι που μας ξέμεινε. Και το τελευταίο!

Το μόνο που θέλουν είναι να είμαστε από μικροί σκυμμένοι, μην τους χαλάσουμε τη σούπα. Γιατί αν βρισκόμαστε στα πάρκα και συζητάμε για τη σαπίλα που αυτοί αποκαλούν ζωή, τότε ξέρουν πως θα καταλάβουμε ποιος φταίει και πως εμείς έχουμε ο ένας τον άλλο να είμαστε αλληλέγγυοι και να αγωνιζόμαστε.

Γιατί μόνο ο λαός σώζει το λαό!

Να ακυρωθούν ΤΩΡΑ τα πρόστιμα! 

2. Έχετε κορωνοϊό; Πάρτε Halls!

Πάνω από 30 κρούσματα έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής στο στρατόπεδο Κατσιμήτρου στο νομό Ιωαννίνων. Από την προηγούμενη βδομάδα οι φαντάροι είχαν αρχίσει να εμφανίζουν συμπτώματα, αλλά η δοίκηση προσπάθησε να τα αποκρύψει.

Με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου, αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε τεστ, όπου και βρέθηκε η συρροή κρουσμάτων. Τελικά, απομόνωσαν τους ασθενείς, αλλά δεν τους έδιναν ούτε επαρκείς ποσότητες νερού και φαγητού!

Μάλιστα σε κάποιους που δήλωναν πως είχαν έντονο πονόλαιμο τους συνιστούσαν να πάρουν… Halls!

Οι φαντάροι είναι παιδιά του λαού. Έχουν τα ίδια δικαιώματα σε πρόληψη και περίθαλψη με τον υπόλοιπο λαό.

Απαιτούμε:

Μαζικά τεστ σε όλα τα στρατόπεδα

Μέτρα προστασίας για τους φαντάρους


 

Κείμενα από το Επιμένουμε Διεκδικούμε

Σκίτσα από τον Κωστάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: