02 Ιουνίου 2023

ΑΙΧΜΕΣ | Αφίσες και πανό αριστερών οργανώσεων κατεβάζει ο Δήμος Πειραιά

 

«…Η Δημοτική Αρχή (του Πειραιά) θα εφαρμόσει τον νόμο και δεν θα ανεχθεί την παράνομη αφισοκόλληση και τα παράνομα αναρτημένα αεροπανό…»!

Δεν είναι απλά η υποκρισία για τις «περιβαλλοντικές ευαισθησίες» αυτών που έχουν τα φράγκα να ξοδεύουν τόνους χαρτιού για να βαφτεί ο Πειραιάς μπλε προεκλογικά.

Δε φτάνει η χυδαιότητα με την οποία φωτογραφίζει τους εργαζόμενους στην καθαριότητα να κατεβάζουν πανό και αφίσες για να αναδείξεις την «ταλαιπωρία» στην οποία υποβάλλονται από οργανώσεις της αριστεράς, την στιγμή που τους απασχολείς με ολιγόμηνες/εποχικές συμβάσεις και μισθούς πείνας.

Είναι συνολικά η σαπίλα αυτών που βλέπουν σαν βρωμιά ένα πανό, που λέει πως για να ζήσει ο κόσμος πρέπει να αγωνιστεί και κανονικότητα το ότι λίγο πιο πέρα οι εργάτες στα πλοία σκοτώνονται για τις ανάγκες του κεφαλαίου.

Όποιος αρμόδιος θέλει να κρύψει την πραγματική βρωμιά του Πειραιά, τον ενοχλούν τα προεκλογικά υλικά αριστερών οργανώσεων που δεν παίρνουν ευρώ κρατικής χρηματοδότησης.

Αρκεί μια βόλτα στους εγκαταλειμμένους ξενώνες των αστέγων που είναι γεμάτοι με κάθε λογής ζωύφια, που καθιστούν ακόμη και τη διαμονή στις πύλες των λιμανιών πιο ασφαλής «επιλογή», για να δει πού πετάει η «ευαίσθητη» δημοτική αρχή τους φτωχούς ανθρώπους, που θεωρεί σκουπίδια.

https://piraeus.gov.gr/2023/05/26/o-dimos-peiraia-apomakryne-to-paranomo-anhrthmeno-proeklogiko-yliko-apo-thn-polh/?fbclid=IwAR2tNHxUdNJuXi_HBB05Yd7cyOuTr08dzqW3sJ-zghLBv7BdGGKolItQRxg




Δεν υπάρχουν σχόλια: