ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ | ΝΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ | ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΑΘΗΝΑ (7/10), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (5/10), ΞΑΝΘΗ (5/10), ΒΟΛΟΣ (5/10), ΧΑΝΙΑ (5/10)

03 Ιουνίου 2024

ΤΡΙΚΑΛΑ | Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις για ΑΠΟΧΗ από τις ευρωεκλογές

 


Οι παρεμβάσεις του ΚΚΕ(μ-λ) στην πόλη και σε όλο το νομό των Τρικάλων με αφορμή τις ευρωεκλογές συνεχίζονται. Όλο το προηγούμενο διάστημα με μαζικό μοίρασμα του τετρασέλιδου στην πόλη, σε στέκια και συνοικίες, τα μέλη και οι φίλοι της οργάνωσης προσπαθούν να φτάσει η άποψη για αποχή από τις ευρωεκλογές σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα τμήματα του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας.

Επισκέψεις έγιναν και σε χωριά που πρόσφατα βίωσαν με τον πιο σκληρό τρόπο τις επιπτώσεις της πολιτικής της ΕΕ και της αστικής τάξης της χώρας μας, καθώς αφέθηκαν στην τύχη τους στις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου. Κομμάτι μιας συνεχιζόμενης πολιτικής απαξίωσης της παραγωγής και της υπαίθρου που εφαρμόζεται απαρέγκλιτα τις τελευταίες δεκαετίες. Παρέμβαση έγινε και στην πόλη της Καλαμπάκας, ενώ η αφίσα της οργάνωσης κολλήθηκε σε όλες τις περιοχές όπου έγινε παρέμβαση. 

Η απαξίωση του λαϊκού κόσμου απέναντι στις ευρωεκλογές και γενικά στο πολιτικό προσωπικό είναι εμφανής στις παρεμβάσεις μας, καθώς λιγότερο ή περισσότερο όλοι αντιλαμβάνονται ότι μέσω των (όποιων) εκλογών, δεν υπάρχει προοπτική επίλυσης των τεράστιων προβλημάτων που έχουν συσσωρευτεί από την επιθετική-ρεβανσιστική πολιτική που ακολουθούν ΕΕ και ντόπιες κυβερνήσεις. Ζητούμενο είναι η γενικευμένη δυσαρέσκεια, είτε εκφραστεί με αποχή είτε όχι, να βγει το επόμενο διάστημα στο δρόμο και να γίνει κίνημα διεκδίκησης. Σε αυτή την κατεύθυνση είναι και οι δικές μας παρεμβάσεις έτσι ώστε ο λαός να έρθει σε επαφή με μια αγωνιστική άποψη, κόντρα σε όλο αυτό το σκηνικό που έχουν στήσει τα αστικά κόμματα, που το μόνο που θέλουν είναι το λαό στη γωνία, στην καλύτερη ψηφοφόρο της πολιτικής που του αφαιρεί καθημερινά όλο και περισσότερα δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: