ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ | ΝΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ | ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ | ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ | ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΑΘΗΝΑ (7/10), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (5/10), ΞΑΝΘΗ (5/10), ΒΟΛΟΣ (5/10), ΧΑΝΙΑ (5/10), ΠΑΤΡΑ (5/10), ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (3/10), ΓΙΑΝΝΕΝΑ (8/10), ΗΡΑΚΛΕΙΟ (5/10)

02 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 2/10, στο ΕΚΑ, η Συνέντευξη Τύπου των Αριστερών Οργανώσεων και Συλλογικοτήτων για την Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό, ενόψει της συγκέντρωσης στο Πάρκο Ελευθερίας και της διαδήλωσης προς τις πρεσβείες ΗΠΑ-Ισραήλ, την Δευτέρα 7 Οκτώβρη. Σ' αυτήν τοποθετήθηκαν εκπρόσωποι του ΚΚΕ(μ-λ), του Αντιιμπεριαλιστικού Μετώπου, της Ένωσης Παλαιστίνιων Εργαζομένων, του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της Πρωτοβουλίας Σωματείων κ Συλλογικοτήτων, καθώς και εκπρόσωπος Σωματείων της εκπαίδευσης, που θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση. 

Όλοι τόνισαν το κρίσιμο ζήτημα ανάπτυξης της αντιπολεμικής-αντιιμπεριαλιστικής πάλης και στη χώρα μας, μετά και από τις τελευταίες ενέργειες του κράτους-δολοφόνου των σιωνιστών. Δήλωσαν τη δέσμευσή τους να στηρίξουν την κινητοποίηση και κάλεσαν σε πλατιά συμμετοχή του λαού σ' αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: