10 Ιουλίου 2020

Τραυματισμοί και τραυματισμοί!

Άρχισαν από χθες κυβέρνηση, κανάλια και ιστοσελίδες συστημικών ΜΜΕ, πολιτικοί,  μαζί και "συνδικαλιστικοί" εκπρόσωποι των μπάτσων να κλαίνε για τους κακόμοιρους τους μπάτσους που στοχοποιήθηκαν και τραυματίστηκαν. Σε μια ιστοσελίδα μάλιστα που αναφέρεται στα ...σώματα ασφαλείας το πρωί είχαν τη φωτογραφία ενός από αυτούς τους λεβέντες -που όταν δεν πίνουν όλη μέρα καφέδες στο κέντρο της Αθήνας τρομοκρατούν μετανάστες, πρόσφυγες, νέους και γέρους που δεν τους κάθεται καλά η φάτσα τους- λέγοντας ότι έπαθε εγκαύματα και άλλους τραυματισμούς. Θα βάζαμε το λινκ αλλά πλέον η εν λόγω δημοσίευση κατέβηκε. Πως τραυματίστηκε το παλικάρι; Είναι από την ομάδα με τα μηχανάκια που έπεσε με μπόλικη βία πάνω στο μπλοκ των Αγωνιστικών Κινήσεων στα Προπύλαια. Μια από τις πολλές τέτοιες ομάδες που ενώ έτρωγαν πέτρες και μολότοφ κυνηγούσαν κατ' εντολή της κυβέρνησης τα μπλοκ των διαδηλωτών που προσπαθούσαν να μη διαλυθεί η πορεία τους και να σπάσουν την βίαιη απαγόρευση. Ο λεβέντης αυτός μάλιστα ήταν τόσο φανατικός που ενώ καιγόταν την συναγωνίστρια πάνω στην οποία έπεσε και την πλάκωσε με τη μηχανή του δεν την άφηνε με τίποτα σκίζοντάς της τα ρούχα! Πάλεψε η συναγωνίστρια και τελικά κατάφερε να ξεφύγει!

Κλαίγονται τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι για τους 6 μπάτσους που τραυματίστηκαν από τις ...87 βόμβες μολότοφ που πέταξαν οι ...1000 "αναρχικοί" εναντίον τους (τέτοιο μέτρημα πια!). Κανένα όμως δεν είδε τους δεκάδες τραυματίες διαδηλωτές, τους δεκάδες που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες. Δεν είδαν σπασμένα κεφάλια, δεν είδαν σπασμένα χέρια, ξεσκισμένα ρούχα, δεν είδαν κι ας τα έδειχναν ακόμη και τα δικά τους πλάνα τα τυφλά χτυπήματα απέναντι σε ότι κινούνταν στην Πανεπιστημίου και στη Σταδίου με ιδιαίτερη προτίμηση σε ότι κινούνταν οργανωμένα και προσπαθούσε να ξανασυγκροτήσει τη διαδήλωση.

Το μπλοκ που συγκρότησαν το ΚΚΕ(μ-λ), οι Αγωνιστικές Κινήσεις ΑΕΙ ΤΕΙ και η Ταξική Πορεία δεχόντουσαν συνεχείς επιθέσεις ενώ προσπαθούσε να συνεχίσει την πορεία προς την Πανεπιστημίου. Πάγια τακτική μας με παράλληλο κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να συγκροτηθεί και να διαδηλώσει ξανά χωρίς προβοκατορολογικούς διαχωρισμούς που συνηθίζουν άλλοι που απλά ...οσμίζονται την καταστολή!  Όταν κάποια στιγμή από τα συνεχή χτυπήματα έσπασε και οι σύντροφοι, οι συναγωνιστές και αρκετός κόσμος που το πλαισίωσε προσπαθούσαν να το ξανασυγκροτήσουν δέχτηκε επίθεση ο σύντροφός μας Νίκος Ζυγογιώργος. Μια ομάδα συγκροτημένα και περικυκλωμένη από τους μπάτσους πορευόταν στην Πανεπιστημίου προσπαθώντας να ενωθεί με το υπόλοιπο μπλοκ. Τότε πισώπλατα (δεν θα μπορούσε κι αλλιώς!) και θρασύδειλα και ενώ δεν συνέβαινε κάτι άλλο ένας ματατζής τον χτύπησε με ανάποδο γκλομπ στο κεφάλι. Αποδεικνύοντας και με αυτόν τον τρόπο ποιοι είναι ο πραγματικός στόχος του συστήματος. Ο σύντροφος τη "γλύτωσε" με ράμματα και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Από τις συνεχείς επιθέσεις άλλος σύντροφος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το χέρι του και οι πιο ελαφριά τραυματισμένοι είναι αρκετοί.


Το μήνυμα χθες ήταν ξεκάθαρο! Δεν είναι το πρόβλημα της κυβέρνησης οι μπάχαλοι και οι μολότωφ, αυτοί τη βολεύουν μια χαρά! Το πρόβλημα είναι όσοι αμφισβητούν πραγματικά την πολιτική του, όσοι δημιουργούν τον κίνδυνο να πεισθεί ο λαός να συγκροτηθεί με τα δικά του όργανα πάλης, να αντισταθεί στην επίθεση ενάντιά του και να διεκδικήσει όλα όσα δικαιούται.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο άνθρωπος αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία!!! Και τα ΜΑΤ που μας "προστατεύουν" του άνοιξαν το κεφάλι!!! Τα ΜΑΤ , που τα πληρώνει με τις κρατήσεις από την πενιχρη του σύνταξη, πήγαν να τον σκοτώσουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Οταν αυτοι που "οσμίζονται"την καταστολή αντιμετώπιζαν πραγματική καταστολή δεν κλαψούριζαν σαν κοριτσάκια για να προκαλέσουνε τον οίκτο Αθεράπευτο κόμπλεξ και κύριός φθόνος

https://www.youtube.com/watch?v=vvHlTb7vmp4&list=FL-4NcMAgGd1DHPTe1LJ7pbA&index=28&t=0s  

Ουτε στα όνειρα σας
https://www.youtube.com/watch?v=gTvyhZYOO8A&list=FL-4NcMAgGd1DHPTe1LJ7pbA&index=27&t=0s  

Αντίσταση στις γειτονιές! είπε...

Όποιος αναγνωρίζει τον εαυτό του και τον πολιτικό του χώρο σε αυτό το σχόλιο μάλλον κάποιο δίκιο θα έχει! Δεν φταίω εγώ πάντως!