04 Ιουνίου 2024

Ταξική Πολιτική Οργάνωση «Βίδα» | Για τον σύντροφο Στάθη Κωνσταντόπουλο

 

Ποιος δεν θυμάται τον σύντροφο με την υψωμένη γροθιά μπροστά από τα μπλοκ του ΚΚΕ (μ-λ); Τον σύντροφο Στάθη που όταν τον γνωρίσαμε μας κέρδισε με τον ήπιο χαρακτήρα του και που πάντα χαιρόμασταν όταν διασταυρωνόμασταν στις διαδηλώσεις μαζί του.

Ο σύντροφος Στάθης δεν είναι πια κοντά μας, άφησε όμως αγωνιστική παρακαταθήκη στην Οργάνωσή του και στο εργατικό- λαϊκό κίνημα. Τα αντιιμπεριαλιστικά και αντικαπιταλιστικά συνθήματα που έβγαιναν από όλο του το είναι στις διαδηλώσεις όπως και η κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο που κρατούσε ως κομμουνιστής είναι που σήμερα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Μέσα από τη συνέχιση του αγώνα για τον σοσιαλισμό/κομμουνισμό θα ζει ο σύντροφος Στάθης, ο αγωνιστής σύντροφος Στάθης. Η εργατική μας τάξη βιώνει την καπιταλιστική εκμετάλλευση, ζει υπό το καθεστώς της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και υποταγής. Ο Στάθης φώναζε Αντίσταση, μάχη, αγώνας… Ο Στάθης, αλλά και ο Γρηγόρης και ο Αντρέας και τόσοι μαρξιστές λενινιστές σύντροφοι και συντρόφισσες του αντιρεβιζιονιστικού κινήματος θα ζουν μέσα στους αγώνες που με συνέπεια και δυναμική θα αναπτυχθούν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες ταξικής πάλης.

Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να παλεύουμε για την ανατροπή του σάπιου καπιταλιστικού-ιμπεριαλιστικού συστήματος και να τιμάμε αγωνιζόμενοι τους αγωνιστές του μαρξιστικού λενινιστικού κινήματος της χώρας μας που δεν είναι πια κοντά μας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην Οργάνωση του ΚΚΕ (μ-λ) και στην οικογένειά του.

Ζήτω η εργατική τάξη. Ζήτω ο προλεταριακός διεθνισμός. Ζήτω ο Σοσιαλισμός/Κομμουνισμός.

Γεια σου σύντροφε Στάθη!


Ταξική Πολιτική Οργάνωση «Βίδα» 4/6/2024


https://proletconnect.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: