31 Ιουλίου 2018

Πορεία αλληλεγγύης στους κατοίκους της Αττικής

Πορεία αλληλεγγύης στους κατοίκους της Αττικής πραγματοποιήθηκε σήμερα από οργανώσεις της Αριστεράς στο κέντρο της Αθήνας. Στη πορεία συμμετείχαν μερικές εκατοντάδες αγωνιστών και από οργανώσεις η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΣΕΚ, η ΛΑΕ, το ΕΕΚ και η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία.

Ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος κατευθύνθηκε προς τη Βουλή και από εκεί οι περισσότερες οργανώσεις συνέχισαν προς το Μέγαρο Μαξίμου όπου βεβαίως οι δυνάμεις της καταστολής, αυτές που τα ΜΜΕ προσπαθούν να καθαγιάσουν με αφορμή το έγκλημα στην Αττική, με εντολή της κυβέρνησης εμπόδισαν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν.

Η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία θέλοντας να διαχωρισθεί από λογικές που ξαναβάζουν από το παράθυρο αιτήματα του τύπου "κάτω η κυβέρνηση" και να αναδείξει ως κύριο ζητούμενο την ανάγκη να οργανωθούν οι κάτοικοι και να απαιτήσουν την πλήρη αποζημίωσή τους χωρίς όρους και προϋποθέσεις από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι εγκληματικές αντιλαϊκές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων, και τις σημερινής, υπηρετώντας τις επιταγές της ντόπιας αστικής τάξης και τις επιβολές των ιμπεριαλιστών, δεν ακολούθησε την πορεία μέχρι την Ηρώδου Αττικού. Παρέμεινε στη Βουλή για αρκετή ώρα φωνάζοντας τα συνθήματά της και αποχώρησε λίγο μετά, αφού είχε λήξει και η πορεία των άλλων οργανώσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: