12 Οκτωβρίου 2024

ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ;

Τα χυδαία δημοσιεύματα, όπως αυτό της εφημερίδας "Δημοκρατία", (πιο αστική δε γίνεται), δεν κάνουν κάτι άλλο, παρά να αναπαράγουν τη χυδαία αντιδραστική προπαγάνδα του συστήματος, της φίμωσης των αγώνων, της καταπίεσης και της υποταγής. Η "Δημοκρατία" αναφωνεί, απηυδησμένη, "Ντροπή", "Ακροαριστεροί προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την εκδήλωση", μπροστά στη θέα της πολιτικής παρέμβασης του ΚΚΕ(μ-λ) και άλλων αριστερών οργανώσεων, στη συναυλία για τα 57 θύματα των Τεμπών, με τη μεγαλειώδη προσέλευση λαού και νεολαίας στο Καλλιμάρμαρο. Βλέπει "εκμετάλλευση" της συναυλίας και "ασέβεια" στα θύματα του εγκλήματος.

Ως προς την ουσία, οι κυρίαρχοι, προφανώς και γνωρίζουν πως η πολιτική παρέμβαση του ΚΚΕ(μ-λ) στο πολιτικό αυτό γεγονός, στη συστημική - κρατική, αυτή, δολοφονία, αλλά και σε κάθε πολιτικό γεγονός, δεν έχει... ψηφοθηρικά χαρακτηριστικά, γιατί δεν προκρίνει τον δρόμο της κάλπης και της διαχείρισης, αλλά αυτόν του αγώνα! Έχει στόχο να αναδείξει τον ένοχο και τα αίτια και αυτού του εγκλήματος, που δεν είναι άλλα από την πολιτική ενός συστήματος, που δε σταματά να δολοφονεί, να γεννά πολέμους, φτώχεια, φασιστικοποίηση, εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα. Στοχεύει στον απεγκλωβισμό του λαού και της νεολαίας από τον αδιέξοδο δρόμο της "σιγής", της αναμονής "σωτήρων" και κάλπικων λύσεων. Παρεμβαίνει για να μετατρέψει την οργή, την αγανάκτηση και την απογοήτευση, σε ανειρήνευτη πάλη ενάντια στις πολιτικές που συγκαλύπτουν δολοφόνους, αλλά και προωθούν μια, στρατηγικού τύπου, φρικιαστική επίθεση στον λαό και τη νεολαία του τόπου μας.

Αν η ελπίδα να σηκώσουμε το κεφάλι και να αγωνιστούμε για να κερδίσουμε τη ζωή μας, είναι εκμετάλλευση... 

Αν το να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και να διεκδικήσουμε ο,τι μας ανήκει, είναι ασέβεια...

Αν η άποψη που καλεί σε δημιουργία αντιστάσεων και διεκδικήσεων, για να κερδίσουμε τον κόσμο που μας αρνούνται, δε γίνεται "αστικά" ανεκτή...

Αν η άρνηση να υποταχθούμε στο μαύρο μέλλον που μας ετοιμάζουν, είναι "προσβολή"...

...Τότε ναι, το ΚΚΕ(μ-λ) θα "εκμεταλλεύεται" κάθε ευκαιρία για ν' αποκαλύπτει τη σαπίλα τους, να αντιπαρατίθεται στην υποταγή και την καταστολή κάθε αγωνιστικού σκιρτήματος, να παλεύει και να εμπιστεύεται τις αστείρευτες δυνάμεις του λαού, των εργαζομένων και της νεολαίας. Σε καμία περίπτωση δε θα "ντραπεί", αλλά θα συνεχίσει να καταγγέλλει κάθε προσπάθεια φίμωσης και συκοφάντησης, από όσους λογοδοτούν σε ένα σύστημα που σκοτώνει την ελπίδα κάθε μέρα!

Υ.Γ.: Μήπως άραγε και οι αγωνιζόμενοι απεργοί της Wolt και της e-Food, που πραγματοποίησαν παρέμβαση στη συναυλία, την "εκμεταλλεύτηκαν" και πρέπει κι αυτοί "να ντρέπονται";

Α.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: